Esti aici
Acasa > Evenimente > Horoscopul zilei de 17 august 2018. Început de weekend cu furori, discuţii aprinse şi un mic câştig supriză

Horoscopul zilei de 17 august 2018. Început de weekend cu furori, discuţii aprinse şi un mic câştig supriză

Horoscopul zilei de 17 august 2018. Început de weekend cu furori, discuţii aprinse şi un mic câştig supriză © Observator

Horoscop 17 august 2018. Vărsătorii vor face furori în rândul persoanelor de sex opus. Cei care au deja un partener ar trebui să fie vigilenţi pentru a nu stârni mânia persoanei iubite.

Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte:

Vezi si: Horoscop 17 august 2018. Aventură fără obligaţii, jurământ şi un eşec

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Leu
Din punct de vedere sentimental, Leii vor fi cam nemulţumiţi astăzi, fără un motiv anume. Ar fi bine să aibă grijă la atitudinea faţă de parteneri, dacă nu vor să înrăutăţească lucrurile.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Fecioară
Nativii zodiei Fecioară trebuie să fie foarte atenţi pe ce aruncă banii. Dacă nu vor fi chibzuiţi, aceŞtia ar putea ajunge îngropaţi în datorii.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Balanţă
Balanţele ar trebui să acorde ceva mai multă atenţie sănătăţii lor. În ultima perioadă au cam neglijat acest aspect şi nu este deloc bine.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Scorpion
Scorpionii ar putea fi nevoiţi să-şi revizuiască programul. Din cauza unor evenimente neprevăzute ar putea întârzia la unele întâlniri.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Săgetător
Săgetătorii vor avea ocazia să se facă remarcaţi în anturaj. Succesul nu ar trebui totuşi să li se urce la cap.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Capricorn
Capricornii ar putea primi o propunere legată de o investiţie. Ar trebui să o accepte fără ezitare deoarece până la urmă se va dovedi a fi una profitabilă.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Vărsător
Vărsătorii vor face furori în rândul persoanelor de sex opus. Cei care au deja un partener ar trebui să fie vigilenţi pentru a nu stârni mânia persoanei iubite.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Peşti
Relaţia nativilor Peşti cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unor vorbe spuse la întâmplare.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Berbec
În conturile Berbecilor vor intra astăzi diverse sume de bani, care îi vor ajuta să depăşească problemele financiare cu care se confruntă.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Taur
Taurii vor avea unele discuţii în contradictoriu cu rudele apropiate. Dacă nu-şi vor păstra calmul, totul va degenera.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Gemeni
Energia fizică a Gemenilor nu este la nivelul cu care s-au obişnuit dar totuşi, au suficientă voinţă încât să poată duce la bun sfârşit tot ceea ce şi-au propus.

Horoscop Horoscop 17 august 2018 Rac
Iar Racii ar trebui să-si dedice mai mult timp pentru activităţile recreative. Aşa îşi vor încărca bateriile şi vor mai îmbunătăţi relaţiile cu cei apropiaţi.

Lasă un răspuns

Top