Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscopul zilei de 15 octombrie 2018. O sumă frumoasă de bani, un nou loc de muncă şi o seară de vis

Horoscopul zilei de 15 octombrie 2018. O sumă frumoasă de bani, un nou loc de muncă şi o seară de vis

Horoscopul zilei de 15 octombrie 2018 @ mirel.ro horoscope

Horoscopul zilei 15 octombrie 2018. Rareori astrele au prevesit un astfel de început de săptămână. O sumă frumoasă de bani câştigată astăzi, e dublată de un nou loc de muncă şi de o seară de vis, lângă omul iubit.

Horoscop 15 octombrie 2018 Berbec

Vezi si: Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin și o vizită la psiholog

Berbecii simt nevoia de a se detaşa de problemele de la locul e muncă, aşa că pregătesc o seară alături de cei dragi. O masă, poate un film văzut cu prietenii îi poate ajuta.

Horoscop 15 octombrie 2018 Taur

Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul, dragi tauri. Puteţi câştiga o sumă frumoasă de bani, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere.

Horoscop 15 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii ar putea primi astăzi o ofertă tentantă privind un nou job. Chiar dacă le place unde lucrează, n-ar trebui să refuze imediat. Mereu este loc de mai bine!

Horoscop 15 octombrie 2018 Rac

Orice negocieri ar purta astăzi racii, vor câştiga negreşit! Ei nu se bazează pe promisiuni, ci lucrează cu faptele şi cu rezultatele!

Horoscop 15 octombrie 2018 Leu

Leii simt nevoia să facă economii, dar astăzi nu vor pune niciun ban deoparte. Sunt cu gândul la o persoană pe care au cunoscut-o zilele trecute şi fac greşeli care-i vor băga la cheltuieli.

Horoscop 15 octombrie 2018 Fecioară

Iar fecioarele sunt nevoite să ia o decizie importantă astăzi. Se află într-un moment de răscurce în planul carierei.

Horoscop 15 octombrie 2018 Balanţă

Balanţele au toate şansele să se implice într-un nou proiect la care visează de multă vreme şi care se anunţă a fi de succes.

Horoscop 15 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii încep săptămâna cu dreptul şi sunt plini de energie. Starea lor bună de spirit atrage după ei doar lucruri bune.

Horoscop 15 octombrie 2018 Săgetător

Astăzi este ziua perfectă pentru Săgetători să se facă remarcaţi la locul de muncă şi chiar au toate şansele să fie apreciaţi.

Horoscop 15 octombrie 2018 Capricorn

Dragi Capricorni astăzi veţi avea parte de o zi cum n-aţi mai avut de mult timp. Vă aşteaptă o surpriză cu privire la viaţa profesională.

Horoscop 15 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii vor fi în lumina reflectoarelor astăzi. Indicat ar fi să profite de această situaţie şi să demonstreze că sunt cei mai potriviţi pentru a conduce în proiectele în care sunt implicaţi.

Horoscop 15 octombrie 2018 Peşti

Peştii trebuie să păstreze discreţia. Presiunile din plan profesional îi pot împinge să reacţioneze zgomotos şi să facă imposibilă colaborarea cu un coleg.

Lasă un răspuns

Top