Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018. Un câştig financiar consistent neaşteptat şi planuri serioase de căsătorie

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018. Un câştig financiar consistent neaşteptat şi planuri serioase de căsătorie

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Horoscopul zilei 1 octombrie 2018. Săptămâna începe cum nu se poate mai bine. În afara unui câştig financiar consistent, se fac şi planuri de căsătorie.

Horoscop 1 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor avea parte de o surpriză în plan financiar. Se aşteptau la un mic bonus din partea şefilor, dar nu la o sumă consistentă, aşa că astăzi vor pleca acasă cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 1 octombrie 2018 Taur

Ideile ingenioase vă vor salva şi astăzi dragi Tauri. Veţi deveni un erou în faţa colegilor după ce rezolvaţi o problemă într-un proiect ce părea pierdut.

Horoscop 1 octombrie 2018 Gemeni

Greu de crezut, însă Gemenii acceptă alegerile persoanei iubite. Şi bine fac. Deciziile luate împreună o sa le aducă o sumă consistentă de bani.

Horoscop 1 octombrie 2018 Rac

Dragi Raci, partenerul de cuplu ocupă un rol important în viaţa voastră în această perioadă. Îi pregătiţi o surpriză ca să vă demonstraţi încă o dată sentimentele puternice.

Horoscop 1 octombrie 2018 Leu

Pentru Lei se anunţă o întâlnire de suflet şi pot afla noutăţi care îi vor duce mai aproape de o logodnă sau chiar de o căsătorie.

Horoscop 1 octombrie 2018 Fecioare

Iar Fecioarele se vor dedica trup şi suflet familiei, iar tot ceea ce vor câştiga astăzi investesc în obiecte folositoare casei şi familiei lor.

Horoscop 1 octombrie 2018 Balanţă

Balanţele vor face faţă cu brio tuturor cheltuielilor, chiar şi celor neprevăzute. O atitudine optimistă şi încrezătoare va fi sursa găsirii soluţiilor adecvate.

Horoscop 1 octombrie 2018 Scorpion

Cu mult entuziasm, Scorpionii reuşesc să termine toate sarcinile de la locul de muncă. Sunt energici şi parcă nimic nu se poate pune în calea fericirii lor.

Horoscop 1 octombrie 2018 Săgetător

Entuziasmul este cuvântul de ordine astăzi pentru Săgetători. O ieşire cu prietenii însoţită de un câştig financiar vor face ca ziua să fie una memorabilă.

Horoscop 1 octombrie 2018 Capricorn

Dragi Capricorni, dispuneţi de câteva ore libere şi planificaţi o ieşire în oraş cu cei dragi. Se vor bucura de prezenţa voastră pentru că în ultima perioadă v-aţi dedicat tot timpul carierei.

Horoscop 1 octombrie 2018 Vărsător

Pentru Vărsători, se anunţă o zi bună pentru a face planuri. Atât la locul de muncă, cât şi acasă, ceea ce îi va ajuta să se elibreze puţin în perioada următoare.

Horoscop 1 octombrie 2018 Peşti

Firi perfecţioniste de fel, nativii zodiei Peşti se vor lăsa pradă unei nebunii de moment. Şi bine vor face pentru că vor avea parte de experiente inedite pe care NU le vor uita.

Lasă un răspuns

Top