Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop: Secretele lunii august, explicate de astrolog. Vin schimbări majore și răsturnări de situaţie

Horoscop: Secretele lunii august, explicate de astrolog. Vin schimbări majore și răsturnări de situaţie

Horoscopul lunii august, explicat de Cristina Demetrescu. Suntem într-o perioadă cu trei eclipse și mișcări importante ale planetelor care ne afectează într-un mod puternic. Unele zodii profită de conjunctura favorabilă pentru a lua decizii de viață pe care le-au amânat ani întregi sau pentru a schimba lucruri care păreau de neclintit. Este extrem de important, însă, ca aceste decizii să fie luate după o analiză atentă.

„Oamenii sunt puternic impactați de trecutul lor, de karma. Nodul sud karmic, care intră în componența acestor eclipse, este traversat în acest moment de planete care sunt mai puțin benefice. În momentul de față nu vin lucruri tocmai bune și ne trezim cu niste situații pe care trebuie să le închidem sau să le rezolvăm. Dacă faci legătura între cauză și efect e foarte bine. Daca nu o faci dai vina pe orice, mai puțin pe pe tine. Trebuie sa fim mai profunzi în această perioadă”, a explicat Cristina Demetrescu, la Observator.

Citeste si: Horoscop 5 august 2018. Întâlnire cu fosta iubire, bani și un vis devenit realitate

Vestea bună este că majoritatea planetelor care ne afectează viața și ne frământă viața își încetează retroactivitatea în luna august. Vor veni multe oportunități, în special pe plan profesional, dar unele zodii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate sau tensiuni în relațiile de prietenie. Totul, pe fondul acestor eclipse extrem de importante din punct de vedere astrologic.

„Eclipsele favorizeaza profunzimea. Cine vrea să vadă vede”, a explicat Cristina Demetrescu.

Din 6 septembrie cei care se apuca de muncă au parte de succes. Pentru Berbeci, care au destinul în iubire, Venus aduce relații bine, deși vor fi unele probleme în grupul de prieteni. Taurii se vor confrunta cu multe nebuloase nu doar în august, ci și în perioada octombrie – noiembrie. Va fi un moment potrivit pentru regăsite și realizare din punct de vedere profesional. Gemenii au parte de momente fericire alături de familie, dar trebuie să fie atenți dacă au de făcut călătorii. Pentru Raci e o perioadă senină, de liniște, în care își găsesc locul alături de cei dragi.

Vedetele lunii sunt Leii și Balanțele. Cele două zodii vor avea un august plin de satisfacții, fiind o perioadă bună pentru comunicare, interviuri, examene sau semnarea unor contracte. N-ar strica, însă, puțină atenție la problemele de sănătate și modul în care interacționează cu colegii de serviciu. Fecioarele o duc foarte bine pe plan profesional, în afaceri, dar este important să aibă grijă de sănătate. E o perioadă destul de stresantă. Scorpionii au parte de liniște, pace, vor avea oportunitatea de a-și gasi echilibrul după care tânjesc, chiar dacă asa înseamnă să plece de acasă. Pentru Săgetători Venus este un protector, vine o perioada plină de oportunități, dar este vital să fie atenți la ce vorbesc și cu cine.

Horoscopul lunii august aduce schimbări majore și pentru Capriconi – șanse profesionale, decizii importante, care le vor schimba destinul. Vărsătorii nu mai au răbdare, deși în curând pleacă într-o vacanță binemeritată. Sunt impulsivi în această perioadă, de aici și inversările de energie care-i dau peste cap. Pentru Pești vin câștiguri financiare, dar nu de la serviciu. E timpul perfect pentru a face investiții cu cap, dar și pentru a renunța la dușmarii imaginari.

Lasă un răspuns

Top