Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop august 2018 Vărsător. Luna decisivă în care viața li schimbă radical

Horoscop august 2018 Vărsător. Luna decisivă în care viața li schimbă radical

Horoscopul lunii august 2018 este importantă pentru zodia Vărsător. Parteneriatele ocupă un loc esențial, iar prioritățile în viața li se vor schimba radical.

O lună foarte importantă în plan partenerial. Că este vorba despre partenerul de viață sau de paretenerii de afaceri/ colaboratorii, asta depinde de situația în care te afli și de prioritățile pe care le ai acum. Schimbările bat la ușă, fie că vrei, fie că nu. Este bine să-ți deschizi sufletul și mintea spre nou și progres. Sunt șanse de a primi diverse oferte. Însă există hibe ascunse ale relațiilor cu ceilalți, scopuri meschine care îți pot dăuna undeva, cândva. Deocamdată prospectează terenul și lasă deciziile majore pentru lunile următoare. În preajma datei de 11 August sunt posibile stări de spirit disonante. Controlează-ți reacțiile și evită exagerările! Cheltuieli și noutăți financiare.

Horoscop august 2018 Vărsător. Carieră și bani
În cursul sau în preajma zilei de 1, se prea poate să apară unele disensiuni între tine și anumiți membri ai familiei. În cursul sau în jurul datei de 7, te simți extrem de bine în pielea ta. Din 7 încolo, s-ar putea să ai mult de câștigat dacă susții examene sau întreprinzi călătorii și delegații. În cursul sau în preajma zilei de 9, nu te lăsa pradă tiparelor de gândire negative și prăpăstioase.

În cursul sau în preajma zilei de 11, se prea poate ca fie cariera ta, fie a partenerului să ajungă un subiect de dispută între voi. Din 13 încolo, încearcă să faci în așa fel încât să nu cultivi tipare de gândire negativiste. În cursul sau în preajma zilei de 19, pot apărea oportunități de a-ți valorifica ecomnomiile și/sau rotunji veniturile. Din 19 încolo, comunici mult mai bine cu partenerul.

În cursul sau în preajma lui 25, se prea poate să nu fi tocmai în cea mai bună formă a ta, iar acest lucru să se vadă. Din 27 încolo, parcă începi să te desprinzi de tiparele de gândire coercitive și înguste, ceea ce-ți face extrem de bine la moral și la starea de spirit. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să ai parte de unele conflicte cu șefii, dar nu e bine să mergi în această direcție.

Horoscop august 2018. Dragoste
Deoarece încă mai intenționezi să te faci remarcat/a, cu orice preț încă vei mai avea tendința să lași relația ta de cuplu pe un plan mai de pe lângă cortină. Indicat este să implimentezi multe schimbări și mediatizări în comunicare și colaborare. Că această să nu suporte cumva un fiasco. Lasă evenimentele să se plieze lejer și natural, în combinație cu oportunitățile care ți le oferă destinul la nivel evolutiv. Pentru că anul asta e nevoie de calitate în gîndire și exprimare, în contextul poveștii tale de iubire. Dacă te vei putea opri măcar pe cîteva momente din agitație, să-ți tragi aer și să observi importantă celui de lîngă ține. Oferindu-i atenția cuvenită, vei depista frumusețea lucrurilor care va leagă și care te ajută să fii cel/cea care ești actual. Și cel/cea care negreșit îți dorești să devii.

Deviza anului este: „Îmi schimb viziunea, imbratisind un alt nivel de conștientizare informativă. Comunicativă și de exprimare. Voi urmări cu multă ambiție realizarea mea/a noastră de viitor. Că să mă pot asigură că rigiditatea valorilor va avea în sfîrșit tangenta cu viitorul ăla strălucit, al relației noastre. Relație pe care ne străduim să o ligamentam acum și pe care destinul mi-o oferă, pe post de șansa imensă!”

Lasă un răspuns

Top