Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 4 ianuarie 2019. Manipulare psihologică și un moment delicat în dragoste

Horoscop 4 ianuarie 2019. Manipulare psihologică și un moment delicat în dragoste

Horoscopul zilei de vineri, 4 ianuarie 2019 © Observator

Horoscop 4 ianuarie 2019. Zi complicată în dragoste! Discuțiile cu partenerul de viață nu merg în direcția dorită, iar unii ar putea fi tentați să apeleze la tehnici psihologice pentru a-și atinge scopurile. Se recomandă răbdare, această soluție nu este una bună pe termen lung și nici corectă.

Zodiile care sunt puse pe cheltuit bani să se gândescă de două ori înainte, pentru a nu ajunge în situații complicate.

Horoscop 4 ianuarie 2019 Berbec
Berbecii se dovedesc a fi lideri adevărați în această zi. Vor reuși să adune toți colegii în jurul lor, să-i motiveze și să le insufle atitudinea de învingători. Nu e de mirare că toată lumea va lucra cu entuziasm și spirit de sacrificiu, deși, de obicei, prima zi la serviciu de după noul an nu e tocmai cea mai plăcută.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 4 ianuarie 2019 Taur
Taurii sunt sfătuiți să nu încerce să rezolve problemele din relația de cuplu. În schimb, mult mai eficient ar fi să-și analizeze propriul comportament și să facă schimbări în tăcere, pentru ca lucrurile rele să nu se mai repete pe viitor. Astfel, în timp, vor avea posibilitatea să înțeleagă corect cine și în ce mod a greșit. E un gest matur care le va face bine atât lor, cât și celor din jur.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 4 ianuarie 2019 Gemeni
Gemenii se vor trezi într-o situație delicată, după ce au avut prea multă încredere într-o persoană dragă. Se pare că, pentru aceasta, loialitatea și reținerea nu sunt printre principalele calități. Vor ieși în cele din urmă din acest bucluc – puțin „șifonați”, dar cu o lecție prețioasă de viață.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 4 ianuarie 2019 Rac
Racii se folosesc de tehnici psihologice pentru a convinge o persoană dificilă să acționeze în interesul lor. Nu e tocmai de admirat, însă în acest caz scopul scuză mijloacele. E important ca nativii Rac să se oprească aici, fără a utiliza cunoștințele lor din domeniul psihologiei cu alte persoane – și sub nicio formă în relația de cuplu. E o cale ușoară de a obține ce vor, dar profund incorectă.

Recomandare – Horoscop 2019 Rac

Horoscop 4 ianuarie 2019 Leu
Leii sunt preocupați azi de activități mărunte. Există pericolul ca Leii să fie cuprinși de melancolie sau chiar sentimente de depresie, astfel că mai bine ieșiți din casă și mergeți în locuri care vă fac să vă simțiți bine. Nu uitați că un meniu prea bogat și consumul de alcool în exces vă pot cauza multe probleme. Mare atenție la cheltuieli!

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 4 ianuarie 2019 Fecioară
Ziua de 4 ianuarie se anunță pozitivă pentru Fecioare. Veți fi capabili să duceți la bun sfîrșit multe sarcini legat de casă, shopping sau călătorii. După-amiază, veți avea parte de o conversație profundă cu partenerul de viață.

Recomandare – Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 4 ianuarie 2019 Balanţă
Balanțele își vor petrece ziua de azi într-un mod profitabil. Veți îndeplini cu succes diverse sarcini mărunte, care necesită multă concentrare. O plimbare prin aerul rece de afară sau participarea la un eveniment în aer liber sunt, de asemenea, activități de dorit în această zi.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 4 ianuarie 2019 Scorpion
Scorpionii vor da dovadă de extravaganță azi. Poate că veți achiziționa un outfit neobișnuit sau veți oferi unui apropiat un dar aparte. Astrele recomandă totuși prudență în ceea ce privește cheltuielile la început de an. Nu investiți în proiecte care promit câștiguri mari, pentru că de obicei nu se întâmplă asta.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 4 ianuarie Săgetător
Vineri, Săgetătorii se vor simți visători. E de așteptat, după o vacanță de sărbători, e cam greu să reintrați în atmosfera de serviciu, mai ales că vine și weekendul. E de așteptat, astfel, să nu aveți cheful necesar pentru a fi foarte productivi. Pe de altă parte, e bine ca astăzi să nu faceți pași îndrăzneți în dragoste, avertizează horoscopul. S-a putea să nu iasă întocmai cum v-ați propus!

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 4 ianuarie Capricorn
Astăzi, Capricornii ar putea fi cam tăioși în conversație, atât la muncă, dar și în viața personală. Ar fi bine să vă măsurați însă cuvintele, pentru că nu va fi în avantajul vostru nici în căsnicie, nici la serviciu și nici în relația cu prietenii. Aveți grijă să dați atenție și propriei sănătăți, spune horoscopul. Încercați să vă protejați cât mai mult în aceste zile friguroase!

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 4 ianuarie Vărsător
Ziua de 4 ianuarie va trece pentru Vărsători într-o atmosferă foarte plăcută, surprinzător, atât la muncă, dar și acasă. Veți avea parte de timp pentru a vă ocupa de voi și problemele voastre mai mult decât v-ați așteptat. E bine, totuși, să evitați contactul cu persoane impulsive și să nu exagerați astăzi cu caloriile, spune horoscopul. Mergeți mai mult pe jos, va fi de ajutor pentru corpul și sistemul vostru imunitar! Vărsătorii care nu și-au găsit jumătatea au o seară plină de speranțe!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 4 ianuarie Pești
Într-o zi de vineri ca aceasta, Peștii nu trebuie să se aștepte la rezultate impresionante, în special la muncă. Se anunță o zi calmă, în deschiderea weekendului. Pe de altă parte, e în avantajul vostru să vă bucurați de liniște și să vă vedeți de treabă fără pic de stres. Încărcați-vă cu energie pozitivă pentru zilele care urmează, pentru că săptămâna viitoare aveți sarcini importante de îndeplinit!

Pe același subiect – Horoscop 2019 Pești

Lasă un răspuns

Top