Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 28 februarie 2019. Surprize în dragoste şi o decizie de moment

Horoscop 28 februarie 2019. Surprize în dragoste şi o decizie de moment

Horoscopul zilei de 28 februarie anunţă veşti bune în afaceri, dar şi în viaţa personală © mirel.ro – Horoscope

Horoscop 28 februarie 2019. O zi dedicată afacerilor personale. Ieşiţi în oraş, la film, în parc, oriunde. Important este să aveţi alături acei oameni dragi cu care vă simţiţi în siguranţă.

Profitaţi de timpul liber pe care îl aveţi, dacă îl aveţi, cu activităţi care vă vor încărca bateriile şi care vă pot crea oportunităţi de succes. La serviciu se anunţă surprize frumoase.

Top 3 zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie
Horoscop 28 februarie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi, astăzi, să se mobilizeze şi să ajute echipa la locul de muncă. Există riscul ca unul dintre colegi să nu poată ajunge astăzi şi este de datoria voastră să îl înlocuiţi. Astrele vă recomandă prudenţă în ceea ce priveşte discuţiile cu persoane apropiate. Conversaţiile se pot transforma rapid în conflicte, iar acest lucru este de evitat. După ce veţi trece peste această zi obositoare, încercaţi să vă relaxaţi cu o plimbare în aer liber şi apoi un duş fierbinte înainte de culcare.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 28 februarie 2019 Taur
Pentru Tauri, astăzi este o zi bună pentru a rezolva anumite aspecte nerezolvate pe care le aveţi în viaţa voastră. Încercaţi să acceptaţi că nu puteţi să mutaţi munţii din loc şi nici să schimbaţi mentalităţi. Nu adunaţi aceste energii negative şi frustrări pentru că riscaţi ca totul să se răsfrângă asupra voastră. Tot acest stres se poate transforma în boală, iar această situaţie trebuie evitată. Fluxul activităţilor din această zi vă vor duce într-un loc în care nu credeaţi că veţi ajunge vreodată. Adaptaţi-vă foarte repede şi fiţi spontani!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 28 februarie 2019 Gemeni
Gemenii vor avea parte, astăzi, de multă relaxare emoţională. Există şansa ca unele dintre problemele voastre să se rezolve singure sau să găsiţi, ca prin miracol, o rezolvare extrem de simplă. Tot astăzi veţi avea o problemă de încredere cu anumite persoane din jurul vostru. Astrele vă recomandă să fiţi prudenţi, să nu vă destănuiţi la fel cum o făceaţi înainte şi să fiţi un pic reţinuţi. Aveţi grijă la cum conduceţi!

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 28 februarie 2019 Rac
Racii în această zi trebuie să fie cumpătaţi, liniştiţi şi înţelepţi. Nu are rost să vă exteriorizaţi ca un copil mic atunci când ceea ce vă doriţi nus e întâmplă. Învăţaţi din greşeli şi mergeţi mai departe. Gândiţi-vă bine dacă aveţi od ecizie importantă de făcut. Seara, aveţi grijă la discuţiile cu partenerul/a sau cu vreun membru al familiei. S-ar putea isca un conflict dintr-o pură neînţelegere.

Recomandare – Horoscop 2019 Rac

Horoscop 28 februarie 2019 Leu
Leii care îşi caută perechea s-ar putea să aibă noroc astăzi. Cupidon nu vă părăseşte, mai ales la un eveniment la care hotărâţi să participaţi în ultima clipă. S-ar ptuea să întâlniţi pe cineva special. Dacă aveţi deja un partener stabil, atunci sutn şanse mari să vi se pregătească o surpriză. Sunt veşti bune în dragoste, bucuraţi-vă de fiecare clipă.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 28 februarie 2019 Fecioară
Fecioarele se simt uşor extenuate, poate. Anumite probleme la serviciu sau în afacerile personale s-ar putea să văd ea peste cap starea de spirit. Nu vă faceţi însă griji, dacă situaţia nu este gravă, se va rezolva de la sine. Dacă este totuşi ceva cmplicat, care vă depăşeşte, ar fi bine să cereţi ajutorul cuiva în care aveţi dpelină încredere.

Recomandare – Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 28 februarie 2019 Balanţă
O zi perfectă să s capi de problemele tale. Dacă poţi, fă o călătorie scurtă, care te va ajuta să scapi de tensiunea emoţională din ultima vreme. E foarte probabil să-ţi faci noi cunoştinţe, să ai o discuţie interesantă, sau să faci o achiziţie care îţi va umpe sufletul de bucurie. Seara rămâi acasă în compania celor dragi.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 28 februarie 2019 Scorpion
Şanse mari să primeşti o ofertă tentantă. E vorba despre o chestiune de afaceri, sau de carieră profesională. Nicio schimbare majoră nu se anunţă în viaţa sentimentală. Tocmai de aceea e un moment bun pentru o seară romantică alături de partener. Iar dacă eşti singur, nu refuza avansurile unei anumite persoane. Nu te avânta în discuţii obositoare, renunţă la achiziţiile scumpe şi la călătoriile lungi.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 28 februarie 2019 Săgetător
O zi ca o oază de bucurie astzi. Probleme nerezolvate la serviciu, taxe neplătite, dispute mai vechi cu rudele, ceva din toate astea se termină astăzi. E un moment potrivit să schimbi un pic garderoba, look-ul, sau să faci nişte analize. Evită să dai bani cu împrumut şi să încerci să faci pe eroul.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 28 februarie 2019 Capricorn
Astăzi, oamenii vor întoarce capul după Capricorni. Aceşti nativi strânesc interesul celor din jur şi, cel mai probabil, este o recunoaștere a meritelor profesionale sau a creșterii popularității. În viaţa personală, apar confuzii. Este important să nu ascunzi ce se petrece în sufletul tău. Rezolvă problemele cu ajutorul dialogului sincer și nu-ţi fie frică să întrebi partenerul dacă ai îndoilei într-o anumită privinţă.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 28 februarie 2019 Vărsător
Ziua de joi poate fi destul de obositoare pentru Vărsători. Cel mai probabil, motivul pentru această problemă este apatia care a apărut fără un motiv valid. Lucrează la starea ta emoţională și încearcă să o colorezi în tonuri vii. Astăzi, ai noroc atât în ​​treburile personale, cât și în cele profesionale, dacă priveşti lumea pozitiv. Este posibil să câștigi noi prieteni. Nu te grăbi să cumperi sau să vinzi un bun imobiliar.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 28 februarie 2019 Pești
Astăzi, Peştii au oscilaţii emoționale din cauza cărora nivelul de energie poate deveni scăzut. Prioritatea trebuie acordată lucrurilor care îţi provoacă plăcere și sentimente pozitive. De asemenea, trebuie să fii mândru de realizările tale. Fă sport şi nu refuza parteneriate și alianțe promițătoare.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Pești

Lasă un răspuns

Top