Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 2 ianuarie 2019. Secret amoros și un vis împlinit

Horoscop 2 ianuarie 2019. Secret amoros și un vis împlinit

Horoscopul zilei de miercuri, 2 ianuarie 2018 © Observator

Horoscop 2 ianuarie 2018. Zi cu peripeții în dragoste! Pentru cei singuri, un mesaj venit din senin ar putea aduce clipe de neuitat, dacă au curajul să treacă la acțiune.

De asemenea, un secret amoros, scos la iveală din greșeală, va face lucrurile cu adevărat interesante.

Top 3 zodii care vor avea un moment de cumpănă în 2019
Horoscop 2 ianuarie 2018 Berbec
Berbecii sunt curprinși de o lene iremediabilă. Cu toate că nu au chef de nimic, mintea le fuge la întâmplările care i-au marcat în anul ce tocmai s-a încheiat. Dacă au fost relații destrămate, nativii din zodia Berbec nu se vor liniști până când nu vor afla toate explicațiile posibile. S-ar putea să realizeze unele greșeli pe care le-au făcut și să-și promită că nu le vor mai repeta. Până la urmă, noul an este momentul ideal pentru promisiuni.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 2 ianuarie 2018 Taur
Taurii se fixează pe o mică treabă din casă și nici gând să mai renunțe. Au tendința de a face o obsesie din rezolvarea acestei probleme și vor prefera să strice totul decât să se predea. Vor renunța abia spre seară, când vor primi un mesaj cel puțin senzual din partea unei persoane atrăgătoare. E frumoasă „șurubăreala” prin casă, dar parcă noaptea ar face altceva… Mai ales când au cu cine!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 2 ianuarie 2018 Gemeni
Gemenii ar face orice, numai să nu stea în casă. Din câteva telefoane vor rezolva imediat problema și vor organiza o mică excursie, chiar daca asta presupune o plimbare cu mașina, o masă la un restaurant sau o vizită la prieteni. Iar momentul ales este ideal, pentru că au șansa să cunoscă persoane cu adevărat interesante.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 2 ianuarie 2018 Rac
Racii sunt sfătuiți să iasă la plimbare, prea mult timp petrecut în casă îi face nostalgici și triști. În plus, exista persoane care abia așteaptă o invitație, așadar sunt toate șansele ca ziua să decurgă într-un mod relaxant. Spre seară vor afla un secret amoros care îi va pune pe gânduri. Deși pare greu, mai ales că îi privește personal, ar fi indicat să nu profite de această informație prețioasă.

Recomandare – Horoscop 2019 Rac

Horoscop 2 ianuarie 2019 Leu
Leii sunt sfătuiți să își urmeze instinctele și să renunțe la explicații logice, acolo unde acestea sunt imposibil de găsit. Astfel vor putea înțelege acțiunile bizare ale unei persoane dragi, care se află într-o situație dificilă, și chiar o vor putea ajuta. Va veni timpul și pentru răspunsuri clare, acum este important ajutorul, nu critica.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 2 ianuarie 2019 Fecioară
Fecioarele sunt puse în încurcătură. Trebuie să-și apere interesele personale în fața întregii familii, iar cei dragi nu le înțeleg deloc. Nativii din zodia Fecioară care sunt 100% siguri că au dreptate și știu ce fac sunt sfătuiți să meargă înainte, indiferent de obstacole. Cei care au dubii în propriile forțe ar face bine să asculte părerile celor din jur.

Recomandare – Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 2 ianuarie 2019 Balanţă
Balanțele își vor aduce aminte cu drag de această zi. Li se împlinește cea mai mare dorință în dragoste, iar sentimentul pe care îl au este imposibil de descris. Practic, e momentul în care pot spune, cu adevărat, că înțeleg ce este fericirea. Îi așteptă o perioadă fabuloasă, în care vor trăi viața la potențial maxim.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 2 ianuarie 2019 Balanţă
Scorpionii nu-și pot permine luxul de a fi triști. Dacă pică pe gânduri riscă să piardă o întâlnire importantă, care le-ar putea aduce câștiguri financiare. Astfel de oportunități vin rar și necesită concentrare. Pe finalul zilei e posibil ca nativii din această zodie să audă, din greșeală, o informație incitantă despre o persoană de sex opus.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 2 ianuarie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor avea parte astăzi de o atmosferă plină de armonie. Relația cu prietenii și familia este excelentă și vă va da o bunădispoziție debordantă. E posibil ca astăzi să mergeți la cumpărături, așa că aveți grijă pe ce cheltuiți, spune horoscopul. Studiați cu atenție produsele, ca să nu le luați mai scumpe sau cu defecte.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 2 ianuarie 2019 Capricorn
Miercuri, Capricornii trebuie să dea atenție la sănătate. Ar fi bine să luați câteva măsuri ca să vă întăriți corpul: odihnă, să faceți sport moderat, o nutriție echilibrată. Moderația este cheia zilei. E bine să vă controlați și emoțiile în conversațiile cu apropiații, ca să evitați mici dispute, spune horoscopul. Pentru nativii care nu și-au găsit jumătatea, astăzi nu e momentul să dați atenție cuvintelor spuse de persoane străine. Trebuie să mai așteptați, iar marea dragoste va veni, în mod sigur!

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 2 ianuarie 2019 Vărsător
Astăzi, pentru Vărsători e indicată relaxarea și reîncărcarea bateriilor. Dacă simțiți nevoia să fiți singuri pentru a vă odihni, atunci rămâneți acasă. Altfel, puteți petrece ziua în compania plăcută a familiei sau a prietenilor apropiați. Spre seară, ar fi bine să faceți niște calcule legate de situația financiară și de viitoarele cheltuieli, vă vor fi de mare folos în perioada următoare, spune horoscopul.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 2 ianuarie 2019 Pești
Astăzi, e posibil ca Peștii să se simtă obosiți de telefoane, vizite și întâlniri, după ce au avut parte de ele în perioada Revelionului. E posibil, totuși, ca niște persoane apropiate să vă apeleze și să vrea să stea de vorbă cu voi. Nu le refuzați, pentru că au vești bune, spune horoscopul! Spre seară, veți avea ocazia să vă relaxați și odihniți, așa cum v-ați dorit!

Pe același subiect – Horoscop 2019 Pești

Lasă un răspuns

Top