Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 18 noiembrie 2018. Tentaţii în dragoste, bani și o coincidenţă misterioasă

Horoscop 18 noiembrie 2018. Tentaţii în dragoste, bani și o coincidenţă misterioasă

Horoscopul zilei, 18 noiembrie 2018 © mirel.ro – horoscope

Horoscop 18 noiembrie 2018. Vin momente electrizante în dragoste, pentru cei care au curajul să-și asume riscuri. Însă nu e totul așa de simplu precum pare. O persoană din trecut poate aduce fie o aventură de neuitat, fie o dezamăgire cruntă. Iar consecințele nu vor întârzia să apară.

Vești bune și în ceea ce privește banii. O ocazie unică se ivește din senin, iar cine vrea să profite de ea trebuie să se miște repede și fără ezitări.

vezi si: Horoscop 19 noiembrie 2018. Mesaj incitant, bani și o veste extraordinară

Horoscop 18 noiembrie 2018 Berbec
Berbecii vor petrece ultima zi a săptămânii alături de familie și cei dragi. Înconjurați de energie pozitivă, vor discuta cu sinceritate problemele apărute în ultimul timp și vor găsi soluții elegante, care mulțumesc pe toată lumea. Este un moment prielnic și pentru a discuta chestiuni sentimentale și a scoate la suprafață emoții care, în mod normal, sunt trăite individual. Această atmosferă destinsă va invita la mărturisiri și va uni familia.

Te-ar putea interesa și Horoscop Noiembrie 2018 Berbec

Horoscop 18 noiembrie 2018 Taur
Taurii sunt deciși să pună lumea la cale pe 18 noiembrie. Important este ca dorințele și scopurile nativilor din această zodie să fie formulate corect și precis, altfel s-ar putea să urmărească obsesii care nu pot fi atinse. Pe seară se anunță o întâlnire electrizantă, cu o persoană extrem de atrăgătoare. Dragostea plutește în aer, tot ce trebuie să faci e să trăiești momentul, totul va veni de la sine.

Pe același subiect Horoscop Noiembrie 2018 Taur

Horoscop 18 noiembrie 2018 Gemeni
Gemenii nu sunt sfătuiți să facă schimbări majore, chiar dacă simt că au ajuns într-o etapă dificilă a relației. În loc de a încerca să controleze totul, pentru a menține armonia, ar fi indicat să lase lucrurile mai lejer, chiar dacă, pe moment, această atitudine pare sinonimă cu indiferența. Poate că situația se va rezolva de la sine, cu gesturi simple – o plimbare în aer liber, o cină bună și un serial interesant. Tensiunea s-ar evapora instant.

Citește și Horoscop Noiembrie 2018 Gemeni

Horoscop 18 noiembrie 2018 Rac
Racii ar face bine să se pregătească pentru pierderea unui obiect de valoare. Acest lucru este inevitabil, care urmare a deciziilor din ultima perioadă. Poate că, de fapt, această pierdere este necesară pentru ca nativii din Rac să-și dea seama unde greșesc. Important este să înțeleagă lecția – orice pas înapoi poate fi o oportunitate de a merge, corect, înainte. De asemenea, racii sunt sfătuiți să nu rămână prinși în regrete, ci să privească situația cu seninătate.

Recomandare – Horoscop Noiembrie 2018 Rac

Horoscop 18 noiembrie 2018 Leu
Leii sunt sfătuiți să nu se lase pradă gândurilor și melancoliei. Evitând să confrunte realitatea, așa cum este ea, ar putea să-i rănească pe cei apropiați. Chiar dacă sunt probleme, ele trebuie discutate cu sinceritate, retragerea în propria carapace nu face bine nimănui. În plus, oamenii abia așteaptă ca nativii din această zodie să-și deschidă sufletul și să comunice cu încredere.

Ar fi interesant și Horoscop Noiembrie 2018 Leu

Horoscop 18 noiembrie 2018 Fecioară
Fecioarele vor avea parte de coincidențe misterioase. O persoană dragă din trecut, la care s-au gândit recent, își va face apariția din senin, stârnind emoții puternice. Înainte de a face un prim pas, este necesar ca Fecioarele să se gândească bine la consecințe. Dacă sunt deja într-o relație, cel mai bine ar fi să evite contactul. Pentru burlaci, însă, undă verde, ar putea urma o poveste de dragoste sau o dezamăgire cruntă. Oricum ar fi, merită riscul.

Vezi și Horoscop Noiembrie 2018 Fecioară

Horoscop 18 noiembrie 2018 Balanţă
Balanțele s-ar putea trezi morocănoși și fără chef de discuție. O cafea și un mic dejun delicios ar putea schimba complet situația, important este să înțeleagă că e doar o stare de moment, pentru care nimeni nu poate fi considerat vinovat. Pe seară vin vești bune cu privire la bani, de la o persoană influentă. Bate fierul cât e cald, asemenea ocazii vin rar și pleacă repede.

Te-ar putea interesa și Horoscop Noiembrie 2018 Balanţă

Horoscop 18 noiembrie 2018 Scorpion
Scorpionii sunt confuzi cu privire la o persoană apropiată. Un conflict bizar le zdruncină încrederea, iar acum nu mai știu ce atitudine să adopte. Câteva momente de liniște ar putea restabili echilibrul. Poate că persoana respectivă a avut probleme care i-au influențat comportamentul, un moment de slăbiciune nu înseamnă, automat, că a avut intenții rele. Încearcă să treci cu vederea acest episod, îți va fi recunoscătoare pe viitor.

Pe același subiect – Horoscop Noiembrie 2018 Scorpion

Horoscop 18 noiembrie 2018 Săgetător
Săgetătorii vor căuta relaxarea în acest sfârșit de săptămână. E posibil să pierdeți însă mare parte a zilei concentrându-vă asupra treburilor casnice, rămase nerezolvate după zilele solicitante de la serviciu. Mare atenție însă la relația voastră, avertizează horoscopul. Pot surveni unele schimbări, dar ar fi bine să gândiți de două ori înainte de a trage o concluzie, pentru a nu regreta mai târziu.

Citește și Horoscop Noiembrie 2018 Săgetător

Horoscop 18 Noiembrie 2018 Capricorn
Această duminică s-ar putea ca pentru mulți Capricorni să nu fie una notabilă. Dar, în mod cert, va fi foarte folositoare, mai ales că veți putea avea parte de odihna pe care v-ați dorit-o. Iar dacă veți avea treabă, o veți rezolva încet, fără presiune, ba chiar cu plăcere. E posibil să primiți vizita unui prieten în cursul zilei sau a unei rude, care vă va aduce multă bunădispoziție.

Recomandare – Horoscop Noiembrie 2018 Capricorn

Horoscop 18 noiembrie 2018 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii nu se vor numera printre cei mai comunicativi ori cooperanți nativi ai zodiacului. Oboseala acumulată în cursul săptămânii s-ar putea să își spună cuvântul și să fie cauza lipsei voastre de chef și inițiativă. Întrebările pe care vi le vor pune rudele, prietenii sau colegii vor găsi un singur răspuns de la voi, ”Nu știu”. Totuși, e bine să căutați astăzi să vă reîncărcați bateriile, spune horoscopul, și veți redeveni energici pentru săptămâna care urmează.

Pe același subiect – Horoscop Noiembrie 2018 Vărsător

Horoscop 18 noiembrie 2018 Pești
Peștii trebuie să evite marile tentații astăzi. Dacă mergeți la cumpărături, limitați-vă de a lua doar eea ce vă e necesar. Încercați să rezistați dorinței de a cumpăra ceva scump. Black Friday a trecut, iar dacă vă aruncați într-o investiție mare, s-ar putea să vă dezechilibrați financiar. Atenție și la tentații în dragoste, mai ales dacă sunteți deja într-o relație, avertizează horoscopul.

Vezi și – Horoscop Noiembrie 2018 Peşti

Lasă un răspuns

Top