Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop 16 august 2018. Bani, inimă furată şi o vacanţă cu probleme

Horoscop 16 august 2018. Bani, inimă furată şi o vacanţă cu probleme

Horoscop 16 august 2018. Astăzi există riscul unor daune pe scară largă în dragoste, afaceri sau sănătate, datorate neatenției. Culmea, riscul se va manifesta mai ales la persoanele foarte serioase si precaute.

Nu ignoraţi această previziune și verificați cu atenție toate acțiunile. Întreprinzătorii ar trebui să se abțină azi de la semnarea contractelor, există riscul ca acestea să vă ducă în faliment.

Horoscopul zilei de 15 august 2018. Energie cât cuprinde, promovare la locul de muncă şi decizii dificile
Horoscop 16 august 2018 Berbec
Berbecul astăzi va avea o zi obositoare la locul de muncă. Depuneţi un efort notabil, iar cei care te vor ajuta o vor face pentru că apreciază munca de echipă. Nu uita să le mulţumeşti pentru efortul depus şi să le acorzi aceeaşi atenţie atunci când vor avea şi ei nevoie de tine. Se pare că este vorba despre o muncă neremunerată, dar necesară, aşa că nu vă gândiţi că nu veţi avea beneficii materiale după acest efort. Rezultatul este mult mai important.

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 16 august 2018 Taur
Taurul astăzi va admira fapta unui străin. Observând că sunteți lăsat singur cu o problemă majoră, această persoană se va oferi să vă ajute. Nu uitați să-i mulțumiți călduros și, de asemenea, să luați informațiile de contact ale acestei persoane. În această persoană veți găsi un prieten credincios care va fi un sprijin important mulți ani. Dar asta se va întâmpla mai târziu. Pentru moment, găsiți cuvintele pentru a vă exprima interesul pentru o comunicare ulterioară.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 16 august 2018 Gemeni
Pentru Gemeni, principala sarcină a acestei joi va fi depășirea unei crize de familie. Evaluarea a tot ceea ce ați experimentat în viața voastră pe plan familial va fi pricipala grijă. Pentru a preveni o dramă, nu vă fie frică să recunoașteți că vă înșelați și să vă cereți scuze celeilalte jumătăți. Încercați să faceți cuvintele voastre cât mai umile și mai iubitoare, sinceritatea și căldura vă vor salva cuplul.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 16 august 2018 Rac
Racul va primi astăzi o mustrare aspră. Motivul pentru aceasta este o greșeală majoră în proiectul dvs., din cauza faptului că nu acordați suficientă atenție. Dacă nu doriți să fiți cunoscut ca un amator, concentrați-vă asupra afacerilor oficiale și nu vă distrageți de la ele prin bârfe inutile cu colegii. Ei, colegii dvs., nu au nimic de pierdut, și-au dovedit deja valoarea profesională şi nu au vreun stres. Trebuie să vă găsiți echilibrul și trebuie să lucrați cu un entuziasm crescut.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 16 august 2018 Leu
Leul astăzi este depășit complet de o lene irezistibilă. Cu greu vă puteți forța să vă mișcați să vă îndepliniți îndatoririle la locul de muncă. Nici comportamentul apatic nu vă ajută. Abia aşteptaţi să terminaţi programul şi să vă răsfăţaţi cu plăcere în intimitatea casei voastre. În încercarea de a vă bucura de timpul de vară care trece foarte repede, organizați un mic picnic sau o ieşire în parc. Este o idee excelentă, pentru că aerul proaspăt şi iarba verde vă schimbă starea şi vă redau cheful de muncă.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 16 august 2018 Fecioară
Tot ce face Fecioara pe 16 august 2018 ţine de o pasiune pentru o anumita persoana. La cererea acestei persoane, veți fi blocați în cozi nesfârșite de trafic. Va trebui să mergi într-o locaţie îndepărtată, însă dragostea ta pentru această persoană este fără margini. Cu gândul la iubire, vei face totul ca să fiţi împreună la sfârşitul zilei. Odată ajunşi unul în braţele celuilalt, povestea voastră de dragoste poate începe, aşa cum vă doriţi amândoi.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 16 august 2018 Balanţă
Balanţa va petrece astăzi ziua destul de normal. Veți îndeplini încet obiectivele de afaceri, iar singurul scop pentru dvs. va fi posibilitatea de a sta liniștit pe internet, unde veți fi întâmpinați de persoana cu care ați început o corespondență romantică. Apropo, înainte de a deschide această ușă a sufletului, asigurați-vă că persoana respectivă este aceeaşi cu cea din spatele textelor romantice. Asta ca să nu cădeţi în vreo capcană.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018

Horoscop 16 august 2018 Scorpion
Scorpionii fac un pas periculos pe 16 august 2018. Acest lucru se referă la o idee de afaceri oferită bunilor tăi prieteni. Visând să te îmbogățești cât mai curând posibil, vei investi în această idee. Calculul dvs. este justificat, dar este o coincidență, nu un semn de pricepere. Astfel, uitându-te la bugetul tău considerabil crescut, nu te gândi că ai putea să repeţi ideea, pentru că şansele sunt să pierzi totul. Mulţumeşte-te cu ce ai câştigat şi gândeşte-te la altceva.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 16 august 2018 Săgetător
Sagetatorul astăzi va face un miracol. Veți fi în stare să realizați imposibilul și sunteți capabil să influențaţi un factor de decizie incredibil de pretențios, ca să accepte propunerea dvs. Superiorii voștri, care v-au împovărat cu o misiune atât de dificilă, vă vor lăuda public și vor scrie un cec destul de mare. Acești bani vor ajunge în curând, iar acum puteți să vă gândiți cum și când să-i cheltuiți. Apropo, acest premiu este de ajuns pentru a face o achiziție pe care ați visat-o de multă vreme.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 16 august 2018 Capricorn
Capricornii pe 16 august vor primi un compliment foarte frumos. Acesta va fi oferit de o persoană pe care o cunoașteți de mult timp. Va fi un șoc pentru că această persoană, se pare, vă privește cu mare căldură și vă consideră aproape perfectă. Cine ştie, poate această persoană atractivă poate fi, de asemenea, partenerul dvs. ideal pentru relații. Dar, dacă nu simți nici cea mai mică atracție pentru el, nu-l lăsa să spere în zadar.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 16 august 2018 Vărsător
Varsatorul astazi nu trebuie sa faca tranzactii cu bunuri imobiliare. Există riscul ca această tranzacție să vă aducă o mulțime de îngrijorări. Poate nu acum, ci mai târziu, când toate capcanele sale apar. Dacă este important pentru dvs. să încheiați această tranzacție cât mai repede posibil, utilizați serviciile avocaților profesioniști. Această joi nu vă va aduce alte probleme și veți putea să-o petreceți destul de confortabil.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 16 august 2018 Peşti
Pentru Pesti, cel mai important eveniment din aceasta zi va fi o achizitie mica. Cel mai probabil, vorbim despre un lucru neobișnuit, care va completa cu succes colecţia din dulapul dvs., după care toată lumea vă va numi o persoană foarte elegantă. Nu fiţi surprinsă dacă unul dintre prietenii sau colegii dvs. de astăzi se grăbește să achiziționeze ceva de genul asta. Iartă-i pentru „plagiat” și găsiți câteva aspecte pozitive în el. Evident, s-a întâmplat pentru că ați devenit un trendsetter.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

One thought on “Horoscop 16 august 2018. Bani, inimă furată şi o vacanţă cu probleme

Lasă un răspuns

Top