Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 16 aprilie 2019. Săgeata lui Cupidon face o nouă victimă

Horoscop 16 aprilie 2019. Săgeata lui Cupidon face o nouă victimă

Horoscopul zilei de marți, 16 aprilie 2019 © mirel-ro – Horoscope

Horoscop 16 aprilie 2019. Zi cu emoții intense în dragoste, pentru mai multe zodii. În timp ce unii trăiesc o nouă dragoste, alții se gândesc serios la despărțire.

Momentele, fie ele romantice sau dificile, trebuie trăite însă cu maturitate, altfel se pot lua decizii regretabile.

Zodiac carieră și bani 15 aprilie 2019. Zi extrem de profitabilă
Horoscop 16 aprilie 2019 Berbec
Astrele nu s-au aliniat prea bine pentru Berbeci. Pe plan amoros o nouă relație pornește cu stângul, iar gafele par a se ține lanț. Nu e nimic de îngrijorat, pur și simplu câteodată lucrurile nu merg lin, oricât de mult te-ai strădui. O ieșire cu prietenii apropiați ar putea schimba complet atmosfera. Important este să nu pui la suflet, în câteva zile vei râde atunci când îți vei aminti de aceste momente.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 16 aprilie 2019 Taur
Taurii au tendința de a fi prea severi în relațiile cu cei dragi. Un gest necugetat îi pune pe nativii din această zodie într-o situație delicată, iar acum sunt nevoiți să rezolve problemele pe cont propriu. Înainte de a porni o ceartă, chiar dacă ai tot dreptul să o faci, încearcă să înțelegi motivele care au dus la un astfel de comportament. Poate că sunt lucruri pe care nu le înțelegi complet sau secrete care ar putea explica totul.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 16 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii au un moment de invidie, însă nu e nici pe departe atât de rău precum sună. Succesul uimitor al unui prieten apropiat îi pune pe gânduri, iar în astfel de momente nativii din această zodie iau cele mai bune decizii. Gemenii se simt bine în perioade de stres și de conflict și chiar au puterea de a se transforma complet. E liniștea cea care îi face nepăsători și leneși. Profită de ocazie pentru a pune la punct problemele majore pe care le-ai tot evitat.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 16 aprilie 2019 Rac
Loviți de săgeata lui Cupidon, Racii uită și să mai mănânce. Dacă ar fi după ei, s-ar gândi fără întrerupere la persoana care le-a furat, definitiv și iremediabil, inima. Atenție, însă. Acestă persoană s-a îndrăgostit de spiritul liber și de perspicacitatea ta, s-ar putea să nu aprecieze la fel de mult un romantic incurabil, cu fluturi în stomac. Folosește entuziasmul și energia pentru a pune la cale o supriză. Vei fi apreciat cu siguranță. Și nu uita să fii cu picioarele pe pământ, chiar dacă simți că nimic altceva nu mai contează.

Recomandare – Horoscop 2019 Rac

Horoscop 16 aprilie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor profita foarte mult de pe urma acestei zile. Cel mai probabil veţi petrece această zi rezolvând probleme, documente și alergând în tot felul de cazuri. Este posibil ca un volum mare de muncă să vă oprească din treburile casnice. Totuşi, după-amiaza târziu, veţi găsi şi puţin timp pentru a vă ajuta să scăpați de oboseală. Evitați alcoolul și alte mijloace. Căutați o oportunitate de a vă relaxa fără să dăuneze sănătății.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 16 aprilie 2019 Fecioară
Nativii din zodia Fecioară astăzi nu trebuie să aibă încredere în intuiție. Este posibil să primiți un semnal fals care este plin de probleme în afaceri, în carieră sau în dragoste. Orice decizie pe care o faceți astăzi trebuie să fie atent cântărită. Alternativ, puteți petrece această zi forțându-vă să uitați de problemele dvs. Mergeți la plimbare, citiți literatură sau dialogați cu oameni care au o experiență bogată de viață.

Recomandare – Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 16 aprilie 2019 Balanţă
Balanţele vor găsi ceva mistic în caracterul acestei zile. O asemenea impresie va fi creată de circumstanțe ciudate, de coincidențe misterioase sau de semne primite de la destin. Totuşi, oricine nu crede în aşa ceva nu ar trebui să analizeze profund ceea ce se întâmplă. Încercați să beneficiați de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Este posibil ca astfel să vă apropiați de succesul carierei sau să scăpați de problemele personale ori de deficitul financiar.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 16 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii din 16 aprilie 2019 ar putea fi singuri, o despărţie sau o separare fiind foarte probabilă. S-ar putea să aveți dorința de a vă sorta experiențele, gândurile sau ideile. Reflectați fără a nu vă răni propriile sentimete. Cea mai bună decizie este să completaţi tot ceea ce este inclus în lista de îndatoriri pentru ziua de azi și numai atunci ar trebui să vă răsfățați cu o filosofie profundă de viaţă. De asemenea, această zi nu este cea mai bună pentru cumpărături, reforme ale familiei și experimente pedagogice.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 16 aprilie 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii vor observa un comportament extrem de ciudat la o persoană foarte apropiată. Este posibil ca acest lucru să însemne chiar trădarea din partea acelei persoane, indiferent dacă este vorba despre partanerul de afaceri sau cel mai bun prieten sau coleg. Sfatul astrelor este să nu împărtăşeşti cu oricine idei importante, secrete sau detalii picante din viaţa personală. Ai putea să joci la loterie.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 16 aprilie 2019 Capricorn
În 16 aprilie, Capricornii sunt dominaţi de emoții puternice. Ca să nu te alegi cu reputaţia distrusă, ai face bine să te abţii de la a-ţi da frâu sentimentelor în public. Este posibil ca o anumită persoană să vrea să profite de naivitatea şi sinceritatea ta. Numărul problemelor tale va fi redus dacă îţi vei petrece ziua în compania unor persoane apropiate în care ai încredere totală.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 16 aprilie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii ar trebui sa incerce sa fie mai ponderati în privinţa cheltuielilor. Te vei lupta cu multe ispite, între care dorinţa puternică de a-ţi cumpăra un obiect foarte scump. Gândeşte-te de două ori înainte să faci această achiziţie. Ai grijă de sănătatea ta. Seara, este posibil să primeşti o veste bună despre o rudă apropiată.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 16 aprilie 2019 Pești
Peştii trebuie să fie atenţi la propria dispoziţie. Nu trebuie să cadă în depresie. Zâmbeşte larg, radiază bună dispoziţie şi vei reuşi astfel să elimini cu succes problemele financiare și personale. Astrele sunt alături de tine şi te vor ajuta să treci cu bine peste această zi dificilă. Trebuie doar să colaborezi cu ele.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Pești

Lasă un răspuns

Top