Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop 14 august 2018. Idilă secretă, bani mulţi şi o înșelăciune

Horoscop 14 august 2018. Idilă secretă, bani mulţi şi o înșelăciune

Horoscop 14 august 2018. Astăzi e o zi a schimbărilor în dragoste, noroc sau afaceri oficiale. Apare o problemă majoră, pe care o puteţi rezolva numai jucând drept, fără ocolişuri înşelătoare.

Nu vă transformaţi într-un prădător cinic, dacă se iveşte ocazia. Rămâneţi corect şi sincer, orice s-ar întâmpla. Altfel, destinul va reacţiona proporţional cu modul incorect de rezolvare a situaţiilor.

Horoscop 14 august 2018 Berbec
Berbecul astăzi nu trebuie să-și petreacă timpul și energia încercând să convingă verbal o rudă. Este puțin probabil să aveți un succes semnificativ, iar motivul îl ştiţi deja. O dezbatere pe orice temă este irelevantă, această rudă anulând fiecare dintre argumentele dvs. cu frazele lor deja ştiute. Este mai bine să te abţii de la astfel de conversaţii şi să-şi duci planul până la capăt, astfel păstrându-ţi nervii intacţi. Obosit după o zi atât de dificilă, seara, asigurați-vă că vă relaxați complet. Nu doar odihnă corporală, ci și odihnă emoțională.

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 14 august 2018 Taur
Taurul astăzi va refuza să-și recunoască pierderea. Persoana pe care o curtezi mult timp, încercând să începi o poveste de dragoste, va începe o relație cu altcineva. Tu, după ce afli astfel de știri, decizi că nu nu e mare grozăvie şi în curând, persoana iubită va înțelege că, în afară de tine, nu are nevoie de altcineva. Totuşi, nu continua să trăiești în fanteziile tale frumoase. Cu toate acestea, există o șansă foarte bună ca această persoană să își mențină relația actuală. E mai bine să treci peste şi să o laşi în treaba ei pe această persoană. Doar că, atunci când se va întoarce la tine, nu se ştie dacă vei mai avea aceeaşi disponibilitate.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 14 august 2018 Gemeni
Gemenii vor petrece 14 august 2018 construind un nou proiect de lucru. Te va speria inițial cu problematica sa, dar vei aplica diligență și perseverență, ceea ce înseamnă vei face cu siguranță totul în mod corect. După o astfel de muncă intensă, dați corpului o pauză. Cea mai bună descărcare pentru dvs. va fi un hobby personal, sau vizionarea programelor obișnuite și amuzante de televiziune. Curățenia și alte probleme de uz casnic pot aștepta până în weekend.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 14 august 2018 Rac
Racul se va uita la partenerul său într-un mod nou astăzi. Veți observa ochii cuiva îndreptaţi spre cel iubit și veți vedea în ei o pasiune arzătoare, exact așa cum ați simțit pentru cealaltă jumătate la începutul relației. Îți dai seama că pasiunea este încă puternică în sufletul tău, dar a devenit un obicei, o rutină. Gelozia te va stimula foarte bine în acest moment și tu vei decide să faci tot ce poți pentru a-ți reînvia relația. Doar că trebuie să o faci mai repede, timpul trece în defavoarea ta.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 14 august 2018 Leu
Azi Leul trebuie să aleagă între doi concurenți demni de inima lui. Fiecare dintre acești oameni va fi foarte interesat de tine, dar nici unul dintre ei nu se încadrează în viitorul pe care-l imaginați. Mențineți onestitatea în dialogul cu voi înșivă și în tratarea lor. E mai bine să audă adevărul amar de la tine, nu o minciună dulce. Doare, dar va fi mult mai dureros dacă le-ați lăsa să se îndrăgostească de voi şi apoi să simtă groaznicul gust al refuzului.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 14 august 2018 Fecioară
Fecioara pe 14 august 2018 reușește să rezolve o problemă complexă legată de cedarea unui bun imobil de familie. Este posibil ca astăzi să înceapă un proces lung și epuizant pentru dvs. Rudele voastre nemulțumite vor face orice pentru a smulge o bucată din această avere, o bucată din această proprietate. Va fi dureros și neplăcut să înțelegeți că, în căutarea câștigului personal, acești oameni au uitat de legăturile de familie.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 14 august 2018 Balanţă
Balanţa astăzi ar trebui să fie angajată în restabilirea echilibrului lor emoțional. Va fi agitată de o dispută de dimineață dintre dvs. și partenerul dvs. El va insista că are dreptate, în timp ce tu vei încerca să îţi aperi opinia personală. În timpul zilei, în timp ce vă aflați la lucru, vă veți reaminti din nou acest dialog obositor. Astfel, vă veți agrava starea de spirit negativă, ceea ce este pur și simplu inacceptabil. Încearcă să te calmezi cât mai curând posibil.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018

Horoscop 14 august 2018 Scorpion
Scorpionii pe 14 august 2018 vor lupta pentru şansa lor. Decideți să eliminați unele obstacole în progresul carierei și să obțineți rezultate foarte bune în acest sens. Autoritatea dvs. oficială va crește semnificativ și veți audia un număr de candidați pentru o poziție foarte prestigioasă. Cu toate acestea, unul dintre colegii dvs., un om cu care ați comunicat întotdeauna călduros și prietenos, va începe să vă privească într-o manieră extrem de neprietenoasă. El este principalul tău concurent și nu vei putea să rămâi prieten cu el în aceste condiţii. Totuşi, găseşte o cale ca toată lumea să fie mulţumită.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 14 august 2018 Săgetător
Sagetatorul astăzi va dobândi un lucru foarte util pentru viața de zi cu zi. Acesta va fi singurul eveniment important pentru dvs. al zilei de marți. În toate celelalte privințe, veți avea un succes moderat. Veți lucra, dar este posibil să nu vedeți rezultatul acestor munci. Pe un front personal, veți avea o situație dublă. Se pare că nu ai probleme cu partenerul tău în căsătorie, dar ei o fac și vei înțelege că relația ta este în pericol să nu mai existe în armonie.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 14 august 2018 Capricorn
Capricornul astăzi va găsi noi prieteni dintre colegi. Cu toții veți realiza un proiect foarte complex, în cadrul căruia veți comunica pe o varietate de subiecte. Imediat după muncă, unul dintre voi va sugera să mergeți la un restaurant, sau să ieşiţi în oraş. Toată lumea va fi de acord și așa va începe o petrecere spontană, de care cu toții vă bucurați cu adevărat. Se pare că echipa dvs. este formată din oameni interesanți, cu un simț al umorului.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 14 august 2018 Vărsător
Varsatorul astazi nu va putea sa inteleaga ce este adevarat si care sunt minciunile in comportamentul celeilalte jumatati. Bănuiți că pentru că absentă de acasă, seara, trebuie să aibă un obiect secret de atracție arzătoare. Dorind să afli cine este această persoană, conduceți o mică anchetă. Se pare că îndeletnicirea secretă se numește „muncă”. Este locul în care partenerul tău constant își dedică tot timpul liber, pentru binele cuplului vostru. Este supărător, dat nu e cazul să faci un scandal monstru din asta.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 14 august 2018 Peşti
Pestii astazi vor vizita indignaţi o ruda indepartata. Chiar din prag, ea va începe să te insulte, aducându-ţi minte de anumite eveniment din copilărie, pe care ai încercat să le ștergi din memorie. Singurul lucru pe care îl puteți face pentru a linişti ruda furioasă este să-i răspunzi cu calm, aducându-i aminte de toate păcatele mari și mici ale acestei persoane. Punând în balanţă aceste evenimente, îşi va da seama că a greşit mult mai mult şi va schimba foaia.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Top