Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 12 ianuarie 2019. Surprize în dragoste, cumpărături şi o cină la restaurant

Horoscop 12 ianuarie 2019. Surprize în dragoste, cumpărături şi o cină la restaurant

Horosocpul zilei de 12 ianaurie 2019 aduce veşti bune pentru unii nativi © mirel.ro – Horoscope

Horoscop 12 ianuarie 2019. O zi norocoasă, plină de beneficii atât în dragoste, cât şi în afaceri. Unii nativi merg la shopping, alţii merg la întâlniri romantice.

La serviciu, unii nativi se pot bucura de veşti senzaţionale. Să fie vorba de o mărire de salariu?

Top 3 zodii care iubesc în secret, dar se comportă indiferent
Horoscop 12 ianuarie 2019 Berbec
Berbecul, astăzi ar trebui să fie mai atent la propria persoană. Încercaţi să luaţi o pauză de la serviciu, atât cât puteţi, pentru a vă reîncărca bateriile. Nu are rost să vă extenuaţi, timpul le va rezolva pe toate, mai puţin sănătatea voastră. De ea, doar voi sunteţi răspunzători, motiv pentru care trebuie să aveţi grijă. Neglijenţa s-ar putea să vă coste.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 12 ianuarie 2019 Taur
Taurii, în această zi, se vor scufunda în propriile gânduri. Veţi deborda de creativitate, dar doar dacă vă veţi petrece timpul în solitudine. Nu lăsaţi pe nimeni să vă deranjeze şi, veţi observa că la finalul zilei, veţi reuşi să vă duceţi la bun sfârşit toate planurile. Închideţi telefonul şi nu vă logaţi la reţele sociale, altfel s-ar putea să fiţi distraşi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 12 ianuarie 2019 Gemeni
Gemenii nu au parte de probleme, ba chiar au o zi bună şi interesantă. Treburile casnice vă vor ocupa timpul, mai exact, s-ar putea să faceţi anumite achiziţii legate de casă, un dulap nou sau o masuţă de toaletă, ori poate vreţi să vedeţi mai multe canapele pentru reamenajarea sufrageriei. În orice caz, o zi de shopping liniştită, chiar relaxantă.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 12 ianuarie 2019 Rac
Racii resimt oboseala acumulată de-a lungul săptămânii. Orele de somn pierdute își spun cuvântul, iar prima zi de weekend va fi petrecută în mare parte în confortul canapelei. Nu e chiar o veste rea, mai ales că cei dragi abia așteaptă câteva momente de relaxare. Spre seară e posibilă o veste bună de la un prieten care a avut probleme mari în ultima perioadă.

Recomandare – Horoscop 2019 Rac

Horoscop 12 ianuarie 2019 Leu
Leii sunt cu energia la cote maxime și radiază de fericire. De ce, nici ei nu știu, dar contează prea puțin. Cert este că în astfel de momente merge de minune o petrecere de apartament, cu cei mai buni prieteni. S-ar putea ca, odată cu lăsarea întunericului, să cunoască o persoane foarte atrăgătoare, alături de care să lege o poveste de iubire. Dar trebuie să acționeze fără ezitare, orele trec rapid la distracție.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 12 ianuarie 2019 Fecioară
Fecioarele sunt sătule să stea în casă, așa că vor colinda orașul în lung și-n lat. Restaurante, mall-uri, locuințele prietenilor apropiați – toate vor fi luate la pas, până târziu în noapte. E posibil chiar ca Fecioarele să descopere un nou hobby, cu această ocazie, din care ar putea să facă și bani frumoși. Dacă nici ele nu se pricep la monetizat, atunci cine?

Recomandare – Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 12 ianuarie 2019 Balanţă
Balanţele vor avea parte, astăzi, de o întâlnire misterioasă. O persoană pe care credeţi că o cunoaşteţi vă va împărtăşi un secret bine păstrat. Odată ce veţi afla noile informaţii, vă veţi schimba total părerea despre persoana pe care credeaţi că o cunoaşteţi. În funcţie de analiza pe care o veţi face în următoarea perioadă, aţi putea decide să rupeţi prietenia cu persoana respectivă. În altă ordine de idei, astrele vă recomandă să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită, în caz contrar riscaţi o nouă ceartă care s-ar putea lăsa cu consecinţe grave.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 12 ianuarie 2019 Scorpion
Scorpionii se vor simţi, astăzi, în al nouălea cer. O veste extraordinară vă va schimba starea de spirit şi vă va ajuta să treceţi cu bine peste toate obstacolele acestei zile. Cei dragi vor fi alături de voi şi veţi petrece momente unice şi pline de iubire. Spre seară, veţi profita de faptul că aveţi la dispoziţie câteva ore libere şi vă veţi dedica total relaxării profunde.

Vezi și – Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 12 ianuarie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de o atitudine pozitivă şi o poftă neobişnuită de a pune ordine în lucruri. Fie că vorbim de o curăţenie generală în casă sau ordine în viaţa profesională, veţi reuşi să rezolvaţi toate lucrurile într-un timp foarte scurt. Veţi petrece o perioadă a zilei în pijamale, iar spre seară veţi face o baie fierbinte. Dacă va curge apă caldă.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 12 ianuarie 2019 Capricorn
Capricornii pot avea noroc în timpul unei călătorii. Există șansa ca, astăzi, visul pe care îl ai de mulți ani să se realizeze. Nu distruge ziua cu remarci sceptice, neîncredere și suspiciune. Fiţi atenţi la finanţe. O persoană care vă datorează mulţi bani va refuza să vă înapoieze banii. În plus, există riscul ca cineva care visează să se îmbogățească să vă fure cardul bancar.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 12 ianuarie 2019 Vărsător
Starea de spirit a majorității Vărsătorilor este de oprimism. Dacă vrei, poţi organiza o petrecere cu vecinii, prietenii sau rudele. Sau ai putea să ieşi în oraş cu persoane dragi unde vei râde şi te vei distra. Vărsatorii cărora nu le plac petrecerile zgomotoase sau locrile publice aglomerate ar trebui să-şi direcţioneze atenţia şi energia spre lucruri mai creative.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 12 ianuarie 2019 Pești
Peştii vor avea astăzi o stare ciudată. Există șansa să se întâmple adevărate miracole în jurul tău. De exemplu, te poţi gândi la ceva și acel ceva să se întâmple într-o oră. Nu este misticism, ci mai degrabă intuiție. Direcționează această intuiţie spre chestiunile învăluite în mister care v-au dat de gândit în ultima vreme.

Pe același subiect – Horoscop 2019 Pești

Lasă un răspuns

Top