Esti aici
Acasa > Curiozitati > Horoscop 10 octombrie 2018. Dragoste riscantă, bani și un scandal uriaș

Horoscop 10 octombrie 2018. Dragoste riscantă, bani și un scandal uriaș

Horoscop 10 octombrie 2018. Dragoste riscantă, bani și un scandal uriaș © mirel.ro Horoscop

Horoscop 10 octombrie 2018. Dragostea plutește în aer, dar nu e chiar atât de bine precum sună! Cei care în ultima perioadă au flirtat cu o persoană atrăgătoare vor avea de luat o decizie importantă – să-și exprime sentimentele sau să pună punct. Și nu e tocmai ușor.

Pe plan profesional se anunță conflicte care trebuie rezolvate cu diplomație, chiar dacă la mijloc sunt bârfe sau colegi răuvoitori. De evitat a cheltui bani de unul singur, fără o consultare cu cei apropiați!

Horoscop 10 octombrie Berbec
Berbecii vor petrece ziua în propria carapace, meditând asupra problemelor ce îi apasă. Este o stare generală de apatie, însă nu e datorată vremii, ci unei oboseli acumulate în timp. Obișnuiți să fie energici și întreprinzători, berbecii au tendința de a transforma starea de extenuare într-o avalanșă de emoții, deși puțină odihnă ar rezolva imediat situația. Ar fi bine să-și ia cateva ore libere pentru o plimbare și o cafea bună, băută în liniște.

Te-ar putea interesa și Horoscop Octombrie 2018 Berbec

Horoscop 10 octombrie Taur
Taurii sunt sfătuiți să se abțină, pe cât posibil, de la cumpărături care implică sume mari de bani. Există posibilitatea ca doar ei, și nimeni altcineva, să se bucure de aceste obiecte – iar asta nu e chiar bine într-o relație. O discuție cu partenerul de viață, înainte de a pleca în lume cu cardul de cumpărături, ar face minuni. Sau poate doar o amânare, măcar pentru puțin timp. Nu au intrat zilele în sac.

Pe același subiect Horoscop Octombrie 2018 Taur

Horoscop 10 octombrie Gemeni
Gemenii sunt înconjurați de romantism, iar pasiunea respiră prin toți porii. Nici ei nu știu exact ce au pățit, însă consecințele sunt clare. O persoană foarte atrăgătoare, cu care au flirtat în ultimele săptămâni, dă semne clare că vrea să fie invitată la o întâlnire „oficială” și nu mai are chef de joacă. Mare atenție pentru nativii care sunt deja într-o relație serioasă. Lucrurile pot scăpa de sub control foarte rapid. Pentru cei singuri, însă, semaforul e pe culoare verde!

Citește și Horoscop Octombrie 2018 Gemeni

Horoscop 10 octombrie 2018 Rac
Astăzi veţi petrece ziua într-o stare de confuzie: nu sunteţi nici vânător, nici vânat. Dimineaţa va fi productivă, însă concentrarea e întreruptă de un coleg prea vesel şi jucăuş. Dacă veţi recunoaşte că simţul umorului face bine chiar şi la serviciu, atunci intervenţia colegului nu va fi receptată negativ. Dacă azi nu mergeţi la serviciu, păstraţi determinarea şi petreceţi o zi liberă de care să vă bucuraţi.

Recomandare – Horoscop Octombrie 2018 Rac

Horoscop 10 octombrie 2018 Leu
Astăzi o să apară un motiv care să vă facă să fiţi mândru de dumneavoastră. Fără vreo îndoială veţi oferi cuiva din casă sau de la serviciu rezolvarea la o problemă care a adus doar frustrare până acum. Toţi cei afectaţi vă vor fi sincer recunoscători. Fiţi mândru, dar să nu vi se urce la cap. Mai ales ca seara nu ar fi elegant să fiţi arogant la o întâlnire romantică.

Ar fi interesant și Horoscop Octombrie 2018 Leu

Horoscop 10 octombrie Fecioară
Cel mai bine ar fi ca astăzi să evitaţi să investiţi bani în proiecte financiare riscante. Astfel evitaţi o criză financiară personală reală, dacă vă abţineţi chiar şi de la cumpărături, astăzi. Cel mai bine vă mutaţi atenţia pe crearea unei legături romantice, pe conversaţiile spirituale şi pe confesiuni de dragoste.

Vezi și Horoscop Octombrie 2018 Fecioară

Horoscop 10 octombrie Balanţă
Balanţele vor avea parte, astăzi, de o zi complicată de colegii care adoră să bârfească. Astăzi veţi afla numeroase zvonuri despre voi, însă trebuie să ignoraţi toate vorbele aruncate fără rost de rău-voitori. Deşi ştiţi cine sunt cei care vă vorbesc de rău, este mai bine să îi ignoraţi decât să îi confruntaţi. Toţi cei care vă cunosc cu adevărat ştiu de fapt că toate bârfele sunt nişte minciuni. Astrele vă recomandă să îi ignoraţi pe aceşti oameni care nu merită să vă rispiţi energia pentru a-i trage la răspundere.

Te-ar putea interesa și Horoscop Octombrie 2018 Balanţă

Horoscop 10 octombrie Scorpion
Scorpionii ar trebui ca astăzi să reconsidere persoanele apropiate. Unele dintre persoanele cărora le-aţi permis să vă fie prieteni apropiaţi nu sunt ceea ce par. Veţi descoperi că intenţiile lor nu sunt deloc sincere. Trebuie să aflaţi repede cine sunt aceşti prieteni falşi şi să rupeţi orice legătură cu ei. Relaţiile toxice de prietenie vă consumă energia şi, pur şi simplu, nu merită. Odată ce veţi scăpa de aceste relaţii, vă veţi simţi mai curaţi şi veţi avea parte de zile mult mai fericite.

Pe același subiect – Horoscop Octombrie 2018 Scorpion

Horoscop 10 octombrie Săgetător
Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de o surpriză şi de multă voie-bună. Mai mult decât atât, astăzi veţi simţi emoţii puternice pentru o persoană cunoscută. Veţi primi complimente din partea celor din jur şi chiar din partea unora despre care nu credeaţi că au o părere bună despre voi. Tot astăzi, veţi primi un telefon surpriză de la o persoană dragă cu care nu aţi mai vorbit de foarte multă vreme. Veţi descoperi că veştile primite vă vor afecta direct viitorul.

Citește și Horoscop Octombrie 2018 Săgetător

Horoscop 10 octombrie Capricorn
Capricornii trebuie să-și exercite astăzi diplomația. Refuză să fie provocaţi sau să provoace. Participarea la aceste provocări și conflicte le va face rău, deoarece unul dintre ei va începe un scandal care le distruge reputația și va forța un potențial angajator, investitor sau partener de afaceri să pună capăt colaborării. Toate cele de mai sus vor fi evitate dacă aceşti nativi îşi amintesc să nu ia cuvintele altora personal.

Recomandare – Horoscop Octombrie 2018 Capricorn

Horoscop 10 octombrie Vărsător
De-a lungul zilei, Vărsătorii vor găsi că merită să se concentreze asupra sănătății. Sfatul astrelor este să ia o clasă de yoga sau pilates pentru a se putea relaxa pe deplin. Dacă au un prieten care este familiarizat cu acest tip de activitate, le pot cere sfatul. Ziua Vărsătorilor va trece astfel fără niciun fel de probleme.

Pe același subiect – Horoscop Octombrie 2018 Vărsător

Horoscop 10 octombrie Pești
Peștii vor petrece ziua reconsiderându-şii prioritățile în viață. În acest sens, îşi vor da seama că petrecerea întregului lor timp în a face mai mulți bani îi va face simtă că există mai multe lucruri importante în viață. Vor începe să-şi dedice mai mult timp liber membrilor apropiați ai familiei și vor descoperi că le place să comunice şi să petreacă timpul cu ei. În general, vor simți cum calitatea vieții lor este îmbunătățită când totul învârte în jurul familiei, iubirii și prieteniei.

Vezi și – Horoscop Octombrie 2018 Peşti

Lasă un răspuns

Top