Esti aici
Acasa > Evenimente > Guvernul condus de Viorica Dăncilă va fi remaniat. Decizia a fost luată în urma unei întâlniri tensionate între Liviu Dragnea și alţi lideri PSD

Guvernul condus de Viorica Dăncilă va fi remaniat. Decizia a fost luată în urma unei întâlniri tensionate între Liviu Dragnea și alţi lideri PSD

Liviu Dragnea a decis remanierea Guvernului Dăncilă © Hepta

Guvernul condus de Viorica Dăncilă va fi remaniat. Estre concluzia unei întâlniri tensionate care a avut loc, vineri, între Liviu Dragnea și alți lideri PSD, înainte de ședința Comitetului Executiv al partidului, programată sâmbătă.

Potrivit unor surse, Liviu Dragnea a avut o întâlnire care a durat aproximativ 2 ore cu lideri ai partidului, printre care Paul Stănescu, vicepremier, Marian Neacușu, secretar general al PSD, Niculae Bădălău, președintele organizației județene PSD Giurgiu, Mihai Tudose, dar și Codrin Ștefănescu și Ionel Arsene.

Vezi si: Horoscop 1 septembrie 2018. Dorinţe ascunse, bani și o revelaţie minunată

Potrivit surselor citate, Liviu Dragnea a dorit, astfel, să discute cu cei care sunt nemulțumiți de situația din PSD, pentru a aplana un scandal anunțat pt sedinta CEx.

În urma acesteui întâlniri s-a ajuns la concluzia că este necesară o remaniere a Guvernului condus de Viorica Dăncilă, dar că Liviu Dragnea nu va demisiona.

Se pare că Ecaterina Andronescu, care a criticat politica PSD în urmă cu puțin timp, va primi un minister în noua formulă.

Vineri, ministrul Cercetării Nicolae Burnete şi-a anunţat demisia, fiind primul membru al Cabinetului Dăncilă care recurge la acest gest.

„Ministrul Cercetării şi Inovării, prof.dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în această dimineaţă mi-am depus demisia la Cabinetul premierului. Demisia mea este irevocabilă şi cel puţin la acest moment, nu va face subiectul unei conferinţe de presă”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Cercetării.

Anunţul a fost făcut în contextul în care miniştrii Cabinetului Dăncilă ar urma să fie evaluaţi.

Lasă un răspuns

Top