Esti aici
Acasa > Curiozitati > Exclusiv. Video cu tânărul de la metrou, care a încercat să se sinucidă. A ieşit singur de sub tren

Exclusiv. Video cu tânărul de la metrou, care a încercat să se sinucidă. A ieşit singur de sub tren

Un tânăr a încercat să-şi pună capăt zilelor, în staţia de metrou Constantin Brancoveanu, aruncându-se în fața trenului care mergea in direcția Berceni. Imaginile au fost obţinute de Observator, în exclusivitate.

Din fericire pentru el, mecanicul de tren l-a văzut cum se clătina pe peron şi a încetinit progresiv până în dreptul persoanei respective, însă asta nu l-a oprit pe tânăr să sară pe şine.

Trenul a trecut aproape 2 metri peste persoana respectivă, însă fără să-l rănească în vreun fel.

Mai mult, tânărul a ieşit singur de sub garnitura de tren, spre uluiala călătorilor prezenţi pe peron.

„Metrorex anuntă că astăzi, 17.08.2018, la ora 11.15, un călător aflat în stația Constantin Brancoveanu, s-a aruncat în fața trenului care mergea in direcția Berceni. Personalul de conducere tren a luat toate măsurile și a frânat trenul în timp util. Persoana care a căzut în calea de rulare a fost scoasă de reprezentantii Metrorex și predată echipajelor medicale de urgență, fără a suferi vătămări grave. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în mod normal”, au anunţat în momentul producerii evenimentului oficialii Metrorex.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe tânăr pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior a fost internat la spitalul Obregia, la Psihiatrie.

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Din fericire, mecanicul a reușit să frâneze la timp, iar impactul a fost evitat.

În urma incidentului, bărbatul de 30 de ani nu a suferit răni grave, acesta fiind preluat de un echipaj de salvare.

Potrivit METROREX, incidentul s-a produs în jurul orei 11:15, vineri, pe sensul de mers către Berceni, iar conducătorul trenului l-a observat pe bărbat la timp şi a frânat. Circulaţia se desfăşoară normal, mai adaugă sursa citată.

Tânărul le-a spus polițiștilor că are probleme acasă și că în ultimul timp a stat mai mult pe străzi.

Vezi mai multe detali si Video pe stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Top