Esti aici
Acasa > Evenimente > El este românul care a distrus cinci case, cu escavatorul, în Marea Britanie

El este românul care a distrus cinci case, cu escavatorul, în Marea Britanie

Publicația britanică The Sun a publicat primele imagini cu românul de 31 de ani care a distrus cu excavatorul 5 case noi la Londra, în valoare de 4 milioane de lire sterline.

Daniel Neagu a distrus cu excavatorul 5 case abia construite într-un complex de case pentru pensionari din localitatea Buntingford, Hertfordshire.

Potrivit companiei de construcții McCarthy and Stone, valoarea acestor locuințe, care urmau să fie ocupate de proprietari peste câteva săptămâni, este de 4 milioane de lire sterline.

Daniel Neagu este acuzat de distrugerea proprietății, după ce a dărâmat intenționat cinci case aparținând companiei McCarthy and Stone, care costau fiecare 800.000 de lire sterline și care urmau să fie date proprietarilor peste câteva săptămâni. Incidentul s-a petrecut în week-endul trecut în localitatea Buntingford, Hertfordshire.

În doar 20 de minute, Daniel Neagu a dărâmat cu un excavator cinci case, pe motiv că nu și-a primit banii de la firma care îl contractase. Românul este acuzat că a râs și și a făcut poze în timp ce distrugea cele cinci case.

“Acuzația este că persoana reclamată în acest caz a luat un excavator, s-a dus pe șantierul unde se construia un complex de case pentru bătrâni și a distrus 5 vile abia construite, a căror valoare e de 4 milioane de lire sterline. Contextul în care s-a petrecut acest incident este acela că acuzatul și alți angajați care lucraseră pe acest șantier fuseseră concediați. În replică, aceștia au plecat de pe șantier cu un excavator aparținând companiei și li s-a spus de către reprezentanții firmei că salariile lor sunt blocate până când vor returna vehiculul respectiv“, a declarat procurorul britanic Elaine McMillan.

Vecinii au filmat întreaga scenă și au chemat speriați poliția, care l-a reținut pe român.

Lasă un răspuns

Top