Esti aici
Acasa > Evenimente > Doi români sunt printre cele 11 victime ale unui teribil accident din Italia. Trei maşini implicate în impactul devastator

Doi români sunt printre cele 11 victime ale unui teribil accident din Italia. Trei maşini implicate în impactul devastator

Doi români sunt printre cele 11 victime ale unui teribil accident din Italia. Trei maşini implicate în impactul devastator petrecut în apropiere de Treviso, pe o şosea spre Veneţia.

Accidentul a avut loc duminică de dimineaţă, când şoseaua era aglomerată spre o plajă de lângă Veneţia. Un Renault Clio condus de o femeie, în care se mai aflau fiul acesteia şi sora ei a fost lovită de un Mitsubishi colt în care se aflau şase persoane, toţi tineri în jur de 20 de ani.

Un Volvo în care se aflau doi români, soţ şi soţie, a lovit apoi Renault-ul, şoferul nemaiputând evita impactul. Cei doi români au fost răniţi şi duşi la spital în stare stabilă.

Toţi pasagerii din Clio au fost luaţi cu elicopterul de la locul accidentului, fiind în stare critică, în vreme ce tinerii din Mitsubishi au suferit răni minore.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top