Esti aici
Acasa > Curiozitati > Din culisele ”procedurii”:”Lazăr are ZERO ȘANSE să treacă evaluarea lui Toader! „

Din culisele ”procedurii”:”Lazăr are ZERO ȘANSE să treacă evaluarea lui Toader! „

Președintele Comisiei juridice a Camerei Deputaților – l-am numit pe PSD-istul Eugen Nicolicea – susține, în exclusivitate pentru presa, că procurorul general Augustin Lazăr are ”zero șanse să treacă” deja celebra evaluare declanșată de ministrul Justiției, Tudorel Toader.
De asemenea, Nicolicea confirmă că Lazăr face ofiectul unei metode similare celei care a dus la revocarea Laurei Codruța Kovesi de la cârma DNA. Vă prezentăm declarațiile deputatului.

Tiparul revocării șefei DNA

”Acești pași pe care îi face ministrul Justiției, Tudorel Toader – pornind chiar cu declanșarea procedurii de evaluare a procurorului general Augustin Lazăr – sunt prevăzuți în vechea lege 303 pe 2004, și nu numai. Pașii respectivi au fost făcuți și în cazul revocării Codruței Kovesi, și sunt făcuți și în prezent, în ceea ce-l privește pe Lazăr, în conformitate cu legile în vigoare și, la fel de important, în conformitate cu decizia Curții Constituționale. Acești pași trebuiau făcuți de ani de zile!(Continuarea, mai jos …)

”Lazăr, la fel de responsabil ca Laura Codruța Kovesi”

Tudorel Toader este primul ministru al Justiției care îndrăznește să-și exercite atribuțiile. Ceilalți nu au avut acest curaj, nu au cutezat să deranjeze procurorii care nu au mai fost evaluați de ani de zile. Acum, după toți acești ani în care nimeni nu i-a evaluat, normalul li se pare anormal. Este normal că Augustin Lazăr fuge ca dracu’ de tămâie de evaluarea lui Tudorel Toader, fiindcă știe că are zero șanse să o treacă. Nici procedura prin care a fost numit el în fruntea Parchetului nu a fost întocmai normală. Lazăr nu și-a respectat nici măcar propriul său proiect managerial. Dacă toate chestiunile care i s-au reproșat Laurei Codruța Kovesi au fost puse doar în cârca DNA, să știți că Augustin Lazăr este la fel de responsabil ca și Kovesi pentru abuzuri și probleme, întrucât DNA funcționează sub oblăduirea Parchetului General. Așadar, Tudorel Toader își exercită atribuțiile. Domnului Lazăr îi urez sănătate!”, a declarat Eugen Nicolicea.

Lasă un răspuns

Top