Esti aici
Acasa > Curiozitati > Detalii teribile în crima de la petrecerea burlacilor din Galaţi. Ucigaşul adolescent a fost abandonat de mama plecată în Spania

Detalii teribile în crima de la petrecerea burlacilor din Galaţi. Ucigaşul adolescent a fost abandonat de mama plecată în Spania

Scene şocante la o petrecere a burlacilor, în judeţul Galaţi. Fratele mirelui, un tânăr de 19 ani, a fost ucis de un prieten în vârstă de doar 15 ani. Totul s-a întâmplat foarte repede şi nimeni nu a putut interveni. Agresorul a fost reţinut, iar anchetatorii caută o explicaţie pentru atacul violent. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Primele imagini de la locul crimei din Chiraftei, Galaţi. Cosmin a fost înjunghiat de 4 ori în spate și la gât, de un adolescent de 15 ani

Trebuia să nu îl omoare! Să îi fi făcut ceva, dar să nu-l fi omorât! El se duce în puşcărie, vine înapoi. Dar el din pământ nu mai vine! Ne-a rupt inima la toţi, spune copleşită de durere bunica victimei.

Vezi si: Horoscop 23 septembrie 2018. Dispută în familie, noroc în dragoste şi o surpriză plăcută
O familie întreagă trebuia să petreacă astăzi la nuntă, iar acum se pregăteşte de înmormântare. Petrecerea burlacilor s-a terminat azi noapte cu o crimă. Cosmin, fratele mirelui, a fost atacat de un adolescent de 15 ani. Venise înarmat la petrecere, de aceea anchetatorii cred a premeditat totul. Iar oamenii din localitate spun că ar fi fost băut şi drogat.

Marian Gălie – viceprimarul comunei Măstăcani, judeţul Galaţi: Ei si consuma plante, substante etnobotanice. Sub influenta substantelor astora, a actionat fara control, cel putin autorul.

Liliana Istrate – purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi: Inculpatul venise inarmat cu un cutit luat de acasa pe care l-a folosit in agresarea victimei. I-a aplicat patru lovituri de cutit care au dus la moartea acestuia.

Băiatul de 19 ani ar fi trebuit să fie astăzi cavaler de onoare la două nunţi, a prietenului şi a fratelui său. Cel din urmă a mers la starea civilă să anuleze totul.

Ana Vieru – bunica victimei: Acum s-au dus sa scoata din primărie certificatul si pe mireasa o duce la maica-sa. Cum sa vina sa il vada pe cumnat mort? Mai e si gravida!

Ne pare rau ca sunt altii care sunt pleava societiatii, dar el nu merita sa aiba soarta asta, spune un vecin.

Până acum o lună, agresorul a stat în Bucureşti, iar cunoscuţii spun că obişnuia să consume substanţe etnobotanice. Cu părinţii divorţaţi şi mama plecată în Spania, băiatul s-a mutat la bunica lui, în satul Chiraftei din Galaţi. Cu tânărul pe care l-a înjunghiat ar fi avut conflicte în trecut din cauza unor fete.

Marian Gălie – viceprimar comuna Măstăcani: El a fost abandonat de mama si, neavand cine sa mai aiba grija de el, s-a refugiat la bunica.

Procurorii au decis să îl reţină pentru 24 de ore. Pentru că nu a împlinit încă 16 ani, medicii trebuie să stabilească dacă adolescentul avea sau nu discernământ. Numărul cazurilor în care minorii ajung în faţa judecătorilor acuzaţi de omor a crescut în ultimii ani. De la 44 de cazuri în 2011, la 95 în 2015. Asta înseamnă că la fiecare trei zile un minor este acuzat de o crimă.

Noi detalii teribile ies la iveală în cazul crimei din satul gălățean Chiraftei, comuna Măstăcani.

Cosmin Vieru, tânărul ucis la o petrecere a burlacilor, a fost înjunghiat de 4 ori în spate și la gât de Costel, un adolescent de 15 ani, care a fost abandonat de mamă, plecată la muncă în Spania.

Vezi si: Horoscop 23 septembrie 2018. Dispută în familie, noroc în dragoste şi o surpriză plăcută

Cutremurător! El este băiatul ucis la petrecerea burlacilor, în Galaţi. Cosmin urma să fie cavaler de onoare la nunta fratelui lui

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânărul Cosmin Vieru, care a fost pronunţat decedat.

Vezi si: Horoscop 23 septembrie 2018. Dispută în familie, noroc în dragoste şi o surpriză plăcută

Astăzi, fratele băiatului ucis urma să se căsătorească. Cosmin ar fi fost cavaler de onoare.

Consumul de alcool, însă, a dus la izbucnirea unui scandal şi, din cauza unor probleme mai vechi, adolescentul de 15 ani l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani.

„Se pare că erau beţi, s-au bătut, un tânăr de 15 ani a lovit cu cuţitul de mai multe ori. Victima, un băiat de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori, avea lovituri de cuţit în spate, în gât.

Echipajul de la salvare l-a găsit mort pe tânăr, nu a mai avut ce să-i facă”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care urmează să îi audieze pe toți cei prezenți la petrecere și să stabilească și măsurile legale care se impun.

Cei doi erau la o petrecere a burlacilor, iar după miezul nopții între ei a izbucnit un conflict, pe fondul unui incident mai vechi.

Tanar de 19 ani injunghiat la Galati

Potrivit procurorilor, Costel ar fi scos un cuțit, cu care a venit de acasă, și l-a înjunghiat de patru ori pe tânărul de 19 ani, care urma să fie cavaler de onoare la o nuntă în sat, dar și pentru fratele lui care avea programată cununia civilă în cursul zilei de azi.

Medicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Echipajul ajuns la fața locului a constatat că tânărul de 19 ani avea mai multe plăgi înjunghiate – lateral cervical stânga, o plagă la nivelul umărului stâng, extrem de profundă și o plagă la nivelul toracelui posterior. S-a constatat că pacientul murise deja, probabil prin exanghinare. Hemoragia externă a fost și ea foarte importantă, dar, foarte probabil, a avut și o hemoragie internă, lucru care se va dovedi la autopsie”, a declarat Mihai Polinschi, director Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Agresorul locuia, doar de o lună, în Chiraftei la bunica sa, fiind venit din București. Se pare că acesta a fost abandonat de mama lui, care plecare la muncă în Spania.

Tanar de 19 ani injunghiat la Galati

Marian Gălie, viceprimarul din Măstăcani, spune chiar că adolescentul era cunoscut ca fiind consumator de etnobotanice.

”A venit la bunica lui după ce mama l-a părăsit și a plecat în Spania. Părinții erau divorțați. Din câte spune bunica lui este consumator de etnobotanice. Știu că s-au certat de la fete. Erau la o petrecere de-a lor și, probabil, a găsit pe acolo un cuțit și, sub influența substanțelor acestea, a acționat fără control”, a declarat și Marian Gălie.

Familia lui Cosmin Vieru este în stare de șoc, mai ales că ei erau pregătiți de o căsătorie. Fratele mai mare a lui Cosmin urma să se căsătorească sâmbătă cu logodnica lui, însărcinată.

Tanar de 19 ani injunghiat la Galati

”Noi aveam petrecere pentru băiatul cel mare, urma să își scoată actele la primărie. S-au dus la Măstăcani și după aia pe mireasă o să o ducă la părinții ei, este însărcinată fata, cum să o aducă să îl vadă pe cumnatul său mort?”, a declarat Ana Vieru, bunica tânărului decedat.

Tanar de 19 ani injunghiat la Galati

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, care l-au adus la audieri pe adolescentul de 15 ani.

Lasă un răspuns

Top