Esti aici
Acasa > Curiozitati > De Basm. S-a deschis cel mai mare parc de agrement din România. ”Zaga Zaga” Resort, 82 de hectare. Prețul uni bungalow pe malul apei

De Basm. S-a deschis cel mai mare parc de agrement din România. ”Zaga Zaga” Resort, 82 de hectare. Prețul uni bungalow pe malul apei

Cel mai mare parc de agrement din România, „Zaga Zaga”, a fost deschis pe malul Siretului, în zona Doaga, pe o suprafață de 82 de hectare.

„Departe de orașele zgomotoase, într-un colț feeric, unde omul este în comuniune cu natura, resortul ZagaZaga a ajutat la formarea unei delte de o frumusețe nepământeană.

Turiștii care ajung aici pot ajunge oriunde doresc cu barca, după ce se înscriu la recepție.

Complexul turistic dispune de 52 de bungalow-uri, dintre care 11 plutitoare, cu dotări de 4 stele. Turiștii pot face plimbări cu barca sau pe jos, pot face pescuit sportiv, pot admira crescătoriile de sturioni, crapi și păstrăvi, pot mânca la cherhana preparate specifice din peștele din bălțile proprii.

Nu lipsește, bineînțeles, caviarul. Pentru copii (dar nu numai), resortul pune la dispoziție trasee prin copaci și celebra tiroliană.

Accesul la ”Zaga Zaga” Resort se face pe drumul lateral de la baza podului peste râul Siret, de la Cosmești.”

Zaga Zaga Resort:

Pentru a incerca sa raspundem la cat mai multe din intrebarile voastre:
– pretul unui bungalow – 250 lei/noapte L-J, 300 lei/noapte V-D. Micul-dejun nu este inclus. In acest pret este inculsa taxa de pescuit pentru 12 ore si o barcuta cu vasle in limita a 3 ore
– resortul nostru are o cherhana, restaurant pescaresc unde puteti servi masa
– momentan plata se face doar cash
– in acest an nu primim tichete de vacanta

– rezervarile se fac doar telefonic la numarul ‭+40 (786) 574 809‬
– locatia se aflta in judetul Vrancea la 20 km de Focsani, in localitatea Doaga
– nu este permisa camparea
– nu sunt permise gratarele

Facilitatile resortului: barcute cu vasle sau cu motor electric de inchiriat. Pretul unei barcute cu vasle este de 20 lei/ora si pentru cea cu motor electric de 40 lei/ora.
Daca veniti cu bicicletele, aveti la dispozitie 8 km de trasee pentru plimbari in padure.

Pentru cei cazati in casutele plutitoare punem la dispozitie o barcuta cu vasle in limita a 3 ore si nu se percepe taxa de pescuit.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top