Esti aici
Acasa > Curiozitati > Cristina Topescu: „MANDRA DE DIASPORA, MANDRA RAU !!! , DRAGA DIASPORA, sunteti minunati, sunteti ROMANI, PRIN EXCELENTA, voi sunteti ELITA NOASTRA MORALA..”

Cristina Topescu: „MANDRA DE DIASPORA, MANDRA RAU !!! , DRAGA DIASPORA, sunteti minunati, sunteti ROMANI, PRIN EXCELENTA, voi sunteti ELITA NOASTRA MORALA..”

România are nevoie de Diaspora. Pe lângă miliardele de euro trimise de Diaspăora în țară, România are nevoie de ne-frica românilor din străinătate în lupta cu autoritățile abuzive. Priviți cum se lasă călcați în picioare milioane de români pentru un salariu bunicel și o pensie micuță.

Cristina Topescu: „Am auzit acum, la Realitatea, strigatul de revolta si durere al unui roman din diaspora. E un ardelean, dupa accent. No, putea fi orice: moldovean, oltean, muntean, dobrogean, etc.

E un roman dintre aceia plecati sa-si caute o soarta decenta prin tari straine. Ce strigat, Doamne !!! Cine nu-l aude, ce sa zic…sa fie surd, sa fie mort, sa fie…sa zic autist precum Veorica?

Nu pot zice asta, persoanele care sufera de autism au o sensibilitate peste a noastra, a celorlalti, sunt niste fiinte speciale. Sa zic atunci ca cei care raman inerti la durerea acestui popor sunt animale? Nu, as jigni animalele !(Continuarea, mai jos …)

Ele au sentimente. Sa zic atunci ca apartin unei subspecii, una de a carei existenta eram constienta si pana acum, dar inca mai speram. Acum, insa, am certitudinea pericolului pe care il reprezinta ACEASTA SUBSPECIE !

Iar voi, DRAGA DIASPORA, sunteti minunati, sunteti ROMANI, PRIN EXCELENTA, voi sunteti ELITA NOASTRA MORALA.

Pentru ca moralitatea implica neaparat si curaj, si cutezanta si sacrificiu. Voi ati venit sa ne treziti mai mult decat ne trezisem deja, voi ne-ati desavarsit TREZIREA. Voi ne-ati deschis ochii larg. Ei nu se mai pot inchide acum in fata niciunui gaz.

MANDRA DE DIASPORA, MANDRA RAU !!!”

Lasă un răspuns

Top