Esti aici
Acasa > Curiozitati > Cele 3 zodii care nu se vor împăca niciodată cu fostul iubit

Cele 3 zodii care nu se vor împăca niciodată cu fostul iubit

Cele 3 zodii care nu se vor împăca niciodată cu fostul iubit © pixabay.com

Despărțirile sunt și vor fi întotdeauna dureroase, indiferent dacă relația s-a sfârșit brusc sau în condiții amiabile. Nu de puține ori foștii iubiți sunt copleșiți de emoții, imediat după decizia de separare, și încep să aibă îndoieli.

Unii chiar ajung să confunde dorul cu iubirea și să fugă imediat în brațele fostui partener, în speranța unui viitor mai bun, uitând absolut toate motivele care au dus la această situație. Alții, în schimb, merg până în pânzele albe și refuză din start orice gând de împăcare.

Citeste si: Horoscop 24 august 2018. Surpriză uriașă, bani și o nouă poveste de dragoste

Leu
Dominanți și cu un ego supradimensionat, leii nu vor concepe să dea dovezi de slăbiciune, chiar dacă asta înseamnă să taie din fașă orice contact cu fostul partener. Pentru ei, a da o nouă șansă este umilitor – o decizie care le slăbește autoritatea și îi face vulnerabili. Prin urmare, de cele mai multe ori, leii se vor îmbărbăta și vor merge înainte – convinși că merită și vor găsi ceva mai bun decât o relație care a dat deja greș.

Scorpion
Orice s-ar putea spune despre scorpioni, dar nu că sunt naivi. Spirite practice, nu se vor întoarce niciodată la o relație în care s-a pierdut încrederea și sinceritatea. Se vor gândi de zeci de ori înainte de lua această decizie, dar, odată luată, e pentru totdeauna. De obicei acești nativi investesc multă pasiune într-o relație de dragoste, motiv pentru care, în momentul despărțirii, vor fi pe cât de răniți și vulnerabili, pe atât de fermi și intransigenți.

Săgetător
E greu să-ți dai seama dacă săgetătorii se bucură sau suferă după o despărțire. Acești nativi iubesc libertatea și aventura, iar pentru ei o relație este de multe ori ca un corset. Atunci când vor scăpa din ea vor lua lumea la pas, pentru a trăi cât mai multe experiențe. Conceptul de împăcare e, pentru săgetători, ceva ce nu funcționează în practică. De ce te-ai împăca, dacă au fost probleme și te-ai despărțit?

Lasă un răspuns

Top