Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ce AVERE avea Stela Popescu! Ies la iveala detalii CUMPLITE despre regretata artista! „Nu ar fi vrut…”

Ce AVERE avea Stela Popescu! Ies la iveala detalii CUMPLITE despre regretata artista! „Nu ar fi vrut…”

La opt luni de la trecerea in nefiinta a regretatei actrite Stela Popescu ies la iveala detalii incredibile despre averea acesteia!

Interviu in exclusivitate, pentru Antena Stars, cu fiica Stelei Popescu. Pentru prima data de la moartea ei, familia vorbeste despre ultimele zile din viata marii artiste, dar si despre ce se intampla cu mostenirea ei.

„Am avut momente in care am visat-o sau am simtit ca este langa mine. Imi pare rau ca nu am apucat sa stam mai mult timp impreuna. Obosise la un moment dat si noi, care am fost alaturi de ea in ultimele luni, am stiut ca ii este greu. S-a vazut in ultimele luni”, a marturisit Doina Maximilian, fiica adoptiva a regretatei artiste Stela Popescu!

Ce se intampla cu bunurile actritei, cu tinutele, bijuteriile si averea Stelei Popescu? Afla mai multe detalii urmarind clipul video de mai sus!

Stela Popescu s-a stins din viata la varsta de 82 de ani, in locuinta sa din Bucuresti. Vestea a indoliat intreaga Romanie.

Actrita Stela Popescu a fost gasita moarta pe 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania, era diagnosticata de mai multi ani cu diabet.

Apelul la 112 a fost facut de fiica sa adoptiva, care a gasit-o prabusita in casa. Suferise un stop cardiorespirator, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la putin timp dupa ce a ajuns la fata locului.

Ce avere avea actrita Stela Popescu

Artista detinea mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri de mare valoare. In casa unde locuia erau mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri a caror valoare depaseste mai multe mii de euro.

Printre acestea se numara o pictura a celebrului Stefan Luchian si a lui Ion Pacea, pe care le-a cumparat in urma cu mult timp. Ultimul tablou, cel semnat de Pacea, a apartinut lui Toma Caragiu, pe care Stela Popescu l-a cumparat dupa moartea lui, de la sotia acestuia.

In plus, artista mai detinea un bloc de cateva etaje in Bucuresti, dar si doua vile, una in Capitala si una in statiunea 2 Mai. Toate acestea vor reveni de acum fiicei adoptive (Doina Maximilian) si nepoatei sale (fiica fratelui sau).

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top