Esti aici
Acasa > Evenimente > Breaking NEWS : Inbranceli cu Jandarmi care au dat cu Gaze Lacrimogene in Piata Victoriei V I D E O

Breaking NEWS : Inbranceli cu Jandarmi care au dat cu Gaze Lacrimogene in Piata Victoriei V I D E O

Breaking NEWS : Jandarmi au dat cu Gaze Lacrimogene min Piata Victoriei

Mai mulţi participanţi la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii. La această oră, în Piaţa Victroei se află câteva sute de manifestanţi.

Jandarmi au facut miscari tactice au adus masini in interiorul curti guvernului, se monteaza un al doilea rand de garduri de protectie, Jandarmi sunt pozitionati pe 3 randuri

În jurul orei 16.00, participanţii la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii.

O parte dintre protestatari au rupt gardurile instalate de jandarmi şi au alergat spre Palatul Victoria, ajungând până în faţa clădirii, unde câţiva dintre ei au aruncat cu sticle.

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene şi au reuşit să împingă mulţimea din faţa sediului Palatului Victoria, înspre locul de desfăşurare a manifestaţiei.