Esti aici
Acasa > Curiozitati > BREAKING NEWS Avionul Air Canada a aterizat forţat la Madrid, după mai multe ore de zbor deasupra oraşului

BREAKING NEWS Avionul Air Canada a aterizat forţat la Madrid, după mai multe ore de zbor deasupra oraşului

Avionul de pasageri al companiei Air Canada a aterizat forţat, luni seară, fără probleme, pe Aeroportul din Madrid, afirmă surse citate de presa spaniolă.

Aeronava a aterizat în siguranţă, după ce a survolat aeroportul mai multe ore pentru a consuma combustibilul, informează publicaţiile El Mundo şi El Pais.

Numeroase echipaje de pompieri şi ambulanţe au asistat la aterizarea forţată, potrivit Mediafax.

Avion Air Canada, aterizare de urgenţă la Madrid (Video) – Stirile Antena 1 Observator

Avionul Air Canada, care a survolat două ore Madridul, a aterizat (Video)

Un avion al companiei Air Canada, care ar fi trebuit să se deplaseze pe ruta Madrid – Toronto, a fost pus în situaţia de a survola aeroportul din Barajas şi apoi să execute o aterizare de urgenţă.

Vezi video cu aterizarea:

UPDATE 20:08 – Avionul Air Canada a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Madrid, după două ore de survol, pe pista 32L. Aeronava a pierdut o roată în timpul decolării şi a fost nevoit să se întoarcă.

UPDATE, 19.52: Pilotul aeronavei i-a anunţat pe pasageri că aeronava ar urma să aterizeze în aproximativ 30 de minute, respectiv în jurul orei 19.15, ora locală, 20.15 la Bucureşti.

Puteți urmări Live situația de pe Aeroportul Barajas în transmisiunea de pe Facebook-ul Observator (Sursa: AP):

UPDATE, 19.04: Avionul ar urma să efectueze aterizarea de urgenţă la 19.30, ora locală. Forţele de ordine sunt pregătite să intervină în cazul unui scenariu sumbru. Există informaţii conform cărora mai mulţi pasageri au făcut atac de panică, iar atmosfera de la bordul avionului este una extrem de tensionată.

UPDATE, 18.53: Avionul implicat are o vechime de circa 30 de ani. Autorităţile locale au ridicat de la sol un F-18 al armatei spaniole pentru a controla survolul aeronavei Air Canada.

Avionul companiei Air Canada a decolat de pe aeroportul din Madrid având în jur de 130 de pasageri la bord.

Sursa: El Pais / Youtube

Lasă un răspuns

Top