Esti aici
Acasa > Curiozitati > BREAKING NEWS: Aterizare de urgenţă pe Otopeni a unui avion Boeing al companiei Blue Air după ce aeronava a atins pista cu coada

BREAKING NEWS: Aterizare de urgenţă pe Otopeni a unui avion Boeing al companiei Blue Air după ce aeronava a atins pista cu coada

Un avion Boeing al companiei Blue Air, care plecare de la București spre Liverpool, va efectua o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce aeronava a atins pista cu coada la decolare.

Un avion al companiei Blue Air care se îndrepta spre Liverpool s-a întors pe aeroportul din România, după ce aeronava a atins cu coada pista de pe care a decolat.

Avionul Boeing 737 s-a întors în România, unde survolează zona aeroportului pentru a consuma tot combustibilul, cu scopul de a ateriza în condiții de siguranță.
Aeronava a decolat la ora 16:15 de pe Aeroportul intrnațional Otopeni, cu destinația Liverpool, însă avionul s-a întors din drum, din cauza unei probelem tehnice.

Vezi si: Horoscop 15 septembrie 2018. Lecţie preţioasă, momente de confuzie și o dilemă în dragoste
Se pare că aeronava a atins pista aeroportului cu coada, la decolare, iar în aceste momente, survolează aeroportul pentru a consuma din combustibil.

ALERTĂ pe aeroport! Un avion care a decolat de pe Otopeni, întors DE URGENȚĂ la sol

– știrea este în curs de actualizare –

Lasă un răspuns

Top