Esti aici
Acasa > Evenimente > Bilantul inundatiilor a ajuns la patru morti! Un barbat din Neamt, plecat dupa lemne, a fost luat de viitura, iar un altul s-a inecat dupa ce a intrat cu calul intr-un rau

Bilantul inundatiilor a ajuns la patru morti! Un barbat din Neamt, plecat dupa lemne, a fost luat de viitura, iar un altul s-a inecat dupa ce a intrat cu calul intr-un rau

Patru oameni și-au pierdut viața după inundațiile care au afectat mai multe județe din România.

Sâmbătă, două femei au murit din cauza apelor care s-au revărsat.

Este voba despre o bătrână de 81 de ani din judeţul Botoşani, care a murit după ce tavanul locuinţei s-a prăbuşit peste ea, în urma ploilor puternice.

În Vrancea, o femeie de 70 de ani, care dispăruse de acasă de vineri seară, a fost găsită decedată, în zona unui pârâu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au anunțat, astăzi, că un bărbat a murit după ce a fost luat de ape în timp ce încerca să traverseze pe cal râul Doamnei.

Bărbatul avea 40 de ani şi a murit, sâmbătă seară, după ce a fost luat de ape în localitatea Corbi, în timp ce încerca traverseze călare râul Doamnei.

Conform sursei citate, deşi autorităţile i-au avertizat pe săteni, iar localnicii au insistat ca bărbatul să nu se aventureze în apele al căror nivel a crescut mult în urma ploilor, bărbatul a ignorat avertismentele şi a încercat să traverseze râul pe cal, el fiind luat de curenţii puternici.

Victima a fost scoasă din apă de pompierii care au intervenit cu o barcă pneumatică, însă în momentul în care a fost găsit era în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare aplicate timp de 45 de minute nu au avut rezultat.

A patra victimă a inundațiilor este un bărbat de 48 de ani din localitatea Sihlea, din Neamț, care plecase de vineri spre pădurea Bogza, împreună cu soția, dar a fost prins de o viitură.

În jurul orei 8:40, au fost anunțați pompierii care au intervenit în misiunea de degajare a bărbatului din apă.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top