Esti aici
Acasa > Curiozitati > Avocatul Elenei Udrea: „Nu mai există nicio şansă de extrădare. Statul Costa Rica nu va permite separarea copilului de mamă”

Avocatul Elenei Udrea: „Nu mai există nicio şansă de extrădare. Statul Costa Rica nu va permite separarea copilului de mamă”

Avocatul Elenei Udrea spune ca nu mai exista vreo sansa de extradare a fostului ministru, acum ca a dat nastere unui copil

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu spune ca, odata ce fostul ministru a nascut un copil, nu mai exista nicio sansa ca aceasta sa fie extradata, intrucat copilul va primi cetatenie costaricana, iar statul nu va permite separarea lui de mama.

„Nu exista nicio sansa sa fie extradata, pentru ca fetita va primi cetatenie costaricana, iar statul Costa Rica protejeaza copiii si nu permite separarea fetitei de mama. Noi avocatii vom continua demersurile si speram sa obtinem o solutie de anulare a acestei decizii abuzive”, a declarat Veronel Radulescu.

Vezi si: Horoscop 20 septembrie 2018. Bonus consistent, inspiratie si o noua poveste de dragoste

Elena Udrea a nascut joi o fetita de 2,6 kilograme, perfect sanatoasa, intr-un spital din Costa Rica.

„Astazi, ora 14:00, micuta Eva Maria s-a hotarat sa ne ia prin surprindere si a venit pe lume! Sunt un tatic fericit si avem o fetita frumoasa si sanatoasa ( se pare ca seamana cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris in cuvinte. Abia astept sa imi tin fetita in brate, si le doresc tuturor sa aiba parte de astfel de momente fericite, pentru ca un copil este o Binecuvantare!”, spune logodnicul Elenei Udrea.

Elena Udrea a fost condamnata pe 5 iunie de instanta suprema la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul „Gala Bute” si se afla in Costa Rica de la inceputul acestui an, fiind data in urmarire.

”In acest moment nu avem un tratat bilateral cu republica Costa Rica in domeniul extradarii, insa cooperarea in aceasta materie poate sa aiba loc pe doua proceduri distincte. Prima procedura, in temeiul curtoaziei internationale, cu asigurarea reciprocitatii si vreu sa subliniez ca in precedent am avut un astfel de caz de extradare din Republica Costa Rica si in al doilea rand ca in acest moment se afla pe rol in derulare un alt caz de extradare din Republica Costa Rica, altul decat cel la care facem referire. A doua procedura a extradarii se poate realiza in baza conventiilor multilaterale la care ambele state au calitatea de parte. Aici trebuie verificat urmatorul lucru: domeniul de reglementare a respectivei conventii sa se circumscrie tipologiei naturii infractiunilor comise de catre cel care urmeaza a fi extradat”, a explicat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la acel moment.

Elena Udrea a nascut o fetita, in Costa Rica

Elena Udrea a nascut! Fostul ministru a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, joi la ora 14:00.

Pe nume Eva Maria, micuta a primit nota maxima la nastere, desi a venit pe lume mai devreme decat era programat. Un apropiat al Elenei Udrea a spus ca fostul ministru a nascut pe cale naturala, intr-un spital din San Jose.

Elena Udrea a născut cu o lună mai devreme, pe cale naturală. Tatăl fetiţei, Adrian Alexandrov, a plecat de urgenţă în Costa Rica

Elena Udrea a născut-o pe Eva Maria, cu o lună mai devreme. Tatăl fetiţei, Adrian Alexandrov, a plecat de urgenţă în Costa Rica © Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea a născut o fetiţă perfect sănătoasă, cu o lună şi o săptămână înainte de termen. Ea va purta numele Eva Maria.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea şi tatăl fetiţei nou născute a făcut primele declaraţii, pentru revista VIVA.

Vezi si: Horoscop 20 septembrie 2018. Bonus consistent, inspiraţie și o nouă poveste de dragoste

”Plec degrabă. Nu se aștepta nimeni. Ne-a luat fetița prin surprindere. Și noi ne așteptam să fie la sfârșit de octombrie. A fost nerăbdătoare să vină în brațe la mami și la tati. Are 2,6 kilograme și este sănătoasă”, ne-a spus Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea a mai spus că nașterea a avut loc pe cale naturală, la un spital din San Jose, Costa Rica.

sursa: facebook.com Elena Udrea

Lasă un răspuns

Top