Esti aici
Acasa > Evenimente > Au Speriat EUROPA! Cei mai multi sunt Români din Italia urmăriţi internaţional pentru furturi de BANCOMATE (Video)

Au Speriat EUROPA! Cei mai multi sunt Români din Italia urmăriţi internaţional pentru furturi de BANCOMATE (Video)

Mai mulţi români din Italia sunt căutaţi de poliţie la nivel internaţional, după ce au furat mai multe bancomate, folosind tractoare agricole ca să distrugă pereţii clădirilor.

În ultima lovitură, banda de hoţi a reuşit extragerea seifului unui bancomat, care avea în el peste 150.000 de euro.

Citeste si: Horoscop 9 august 2018. Iubire nouă, destin schimbat şi o inimă frântă

Totuşi, hoţii au fost nevoiţi să-şi abandoneze prada intactă şi să fugă, poliţia fiind pe urmele lor. O singură persoană a fost reţinută, un tânăr în vârstă de 22 ani, restul bandei de hoţi reuşind să fugă din Italia, fiind căutaţi în acest moment, scrie presa italiană.

Potrivit oficialilor italieni, în urma utilizării activităților tehnice specifice și a înregistrărilor de pe sistemele de supraveghere video ale locaţiilor jefuite, s-a permis identificarea unui grup de persoane de naționalitate română și etnie romă , care locuiesc în tabăra Vigevano, responsabilă pentru infracțiunile respective.

Apropierea iminentă a poliţiei de identificarea hoţilor i-a forțat pe români să abandoneze bunurile furate în aceeași zi, la o fermă din apropiere. Seiful era încă închis, cu bani înăuntru, peste 150.000 de euro. Au fost confiscate şi mai multe unelte, pe care hoţii le foloseau: un generator de mare putere, burghie, flexuri și altele, unelte care ar fi trebuit să fie utilizate pentru deschiderea seifului.

7 persoane au fost date în urmărire de autorităţile italiene.

Lasă un răspuns

Top