Esti aici
Acasa > Curiozitati > Apel disperat al tatălui unia dintre tinerii morţi carbonizaţi în accidentul din Bihor, către toţi şoferii -VIDEO

Apel disperat al tatălui unia dintre tinerii morţi carbonizaţi în accidentul din Bihor, către toţi şoferii -VIDEO

Apel disperat al tatălui unia dintre tinerii morţi carbonizaţi în accidentul din Bihor, către toţi şoferii

Apel disperat al tatălui unia dintre tinerii morţi carbonizaţi în accidentul din Bihor, către toţi şoferii. Fiul lui era proprietarul maşinii care s-a ciocnit de un TIR la Ghenie, pe DN1, fiind condusă de un tânăr de 20 de ani.

Milan, 24 de ani, venise cu o zi în urmă din Austria, unde muncea ca şofer, şi urma ca săptămâna viitoare să meargă la cununia verişoarei lui. Îşi cumpărase de curând un BMW şi sâmbătă seara a ieşit cu doi prieteni, Dani, 20 de ani, şi Andrei, 21 de ani, la un restaurant. Milan l-a lăsat pe cel mai mic dintre ei să conducă.

Vezi si: Horoscop 21 octombrie 2018. Planuri de viitor, distracţie în familie şi noroc uriaş în dragoste

Într-o curbă, pe o şosea umedă, afară fiind ploaie, BMW-ul a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar. Cele două maşini au luat foc instantaneu, şoferul TIR-ului reuşind să se salveze, fără să fie rănit.

Cei trei tineri, susţine tatăl proprietarului maşinii, ar fi murit la impact, nu în incendiul ce a urmat accidentului. Ajuns la locul tragediei alături de soţia sa, mama lui Milan, el a transmis un mesaj disperat către toţi şoferii.

„Atrag atenţia tuturor tinerilor! Uitaţi! De când a luat carnetul i-am spus: ai grijă cum mergi! Uşor apeşi acceleraţia, greu struneşti maşina! Uitaţi unde a a ajuns!”, a spus bărbatul. El a mai declarat că auzise că fiul lui conducea cu viteză: „Cu mine când p mers, nu. Dar am auzit de la alţii că BMW-ul şi figuri… E prima lui maşină, a lui. A lucrat dincolo, ieri o venit de afară.”

Milan era al doilea copil al unei familii cu cinci copii, el având încă trei fraţi, toţi mai mici, şi o soră mai mare. Mama lui a venit şi ea la locul accidentului şi era răpusă de durere: „Să fie atenţi, să nu meargă tare. Am văzut numai caroseria, că nu mă lasă să văd.”

Dărâmat de durere, tatăl băiatului, al cărui nume, Milan, îl purta, a mai spus, printre lacrimi: „Am fost acolo, i-am călcat cămaşa înainte să plece, l-am văzut. Sunt conştient cum e, că am văzut maşina cum e. Nu avea şanse să scape, nici dacă nu ardea maşina.”

Lasă un răspuns

Top