Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ambasada României în Regatul Unit, ANUNŢ pentru toţi românii din Scoţia şi Irlanda de Nord – VIDEO

Ambasada României în Regatul Unit, ANUNŢ pentru toţi românii din Scoţia şi Irlanda de Nord – VIDEO

Ambasada României în Regatul Unit a transmis câteva precizări importante de la Consulatul General al României la Edinburgh pentru toți românii din Scoția și Irlanda de Nord.

„Este Consulatul deschis? Dacă merg în România, trebuie să stau în autoizolare? Ce se întâmplă când ajung în Scoția sau în Irlanda de Nord?

Acestea sunt câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care ni le-aţi pus și noi ne-am gândit să vă lăsăm aici un video scurt cu toate răspunsurile”, au transmis reprezentanţii Consulatului General al României la Edinburgh, pe pagina de Facebook, alături de un videoclip în care explică în detaliu răspunsurile la teme de interes pentru cetăţenii români.

Voi ne-ați întrebat. Noi v-am răspuns. Q&A în contextul coronavirus

Este Consulatul deschis? Dacă merg în România, trebuie să stau în autoizolare? Ce se întamplă când ajung în Scoția sau în Irlanda de Nord?Acestea sunt câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care ni le-ati pus și noi ne-am gândit să vă lăsăm aici un video scurt cu toate răspunsurile.Music: https://www.bensound.comConsulatul Onorific al României la AberdeenConsulatul Onorific al Romaniei in Irlanda de NordAmbasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

تم النشر بواسطة ‏‎Consulatul General al României la Edinburgh‎‏ في الاثنين، ١ يونيو ٢٠٢٠

Lasă un răspuns

Top