Esti aici
Acasa > Evenimente > ALERTA este Panică în Harghita. Un urs umblă liber pe străzile din Miercurea Ciuc. Animalul a intrat într-un liceu și într-o casă

ALERTA este Panică în Harghita. Un urs umblă liber pe străzile din Miercurea Ciuc. Animalul a intrat într-un liceu și într-o casă

Panică, în această dimineaţă, Un urs a pătruns în curtea unei case şi a unui liceu din municipiul Miercurea Ciuc, animalul fiind căutat pentru a fi capturat, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita.

Ursul a intrat mai întâi în curtea unei case situate pe Str. Arsenalului, a rupt gardul grădinii, a luat o capră şi apoi a fugit, după care a pătruns în curtea Colegiului Naţional “Octavian Goga” din Miercurea Ciuc.

Vezi si: Horoscop 21 august 2018. Întâlnire de gradul zero, mulţi bani și o ultimă șansă la dragoste

“La apel a răspuns rezerva de intervenţie de la Detaşamentul 1 mobil, care asigură zona şi îndepărtează persoanele curioase, astfel încât populaţia să fie protejată. Animalul se află în zona Colegiului ‘Octavian Goga’ şi se fac eforturi pentru ca el să fie prins”, au declarat reprezentanţi ai IJJ Harghita, relatează agerpres.ro.

Potrivit autorităţilor, ursul este agitat şi a rupt mai multe garduri.

Lasă un răspuns

Top