Esti aici
Acasa > Curiozitati > ALERTA cu grevă la metroul londonez. Central Line nu funcționează. Planificați-vă călătoriile atent in Londra

ALERTA cu grevă la metroul londonez. Central Line nu funcționează. Planificați-vă călătoriile atent in Londra

Este grevă pe Central Line și pe Waterloo & City Line vineri, 5 octombrie, anunță Tfl.

Greva de la metroul Londra a declanșat Apocalipsa transporturilor!

Metroul este principalul mijloc de transport în Londra, unde sunt peste 3 milioane de navetiști. Autoritățile locale au indrumat oameni sa isi planifice atent calatoriile in Londra cu metroul.

Din această cauză niciun tren nu va circula pe aceste linii toată ziua, inclusiv în programul de noapte.

Serviciile vor fi reluate în totalitate sâmbătă, 6 octombrie.

Celelalte linii ale Tfl funcționează normal, însă sunt mult mai aglomerate. De asemenea, șoselele din centrul Londrei sunt mai aglomerate decât de obicei.

Compania de transport vă sfătuiește să verificați starea liniilor înainte de a călători și să vă planificați călătoriile.

Călătorii sunt sfătuiți să folosească rute alternative de metrou, tren sau autobuz pe timpul grevei.

Stațiile altor linii comune cu liniile Central și Waterloo & City vor fi mult mai ocupate decât de obicei și ar putea să se închidă în timpul zilei de vineri pentru a se preveni supraaglomerarea.

Cele mai afectate se așteaptă să fie stațiile: Stratford, Liverpool Street, Tottenham Court Road, Bank, Oxford Circus, Bond Street, Holborn, Ealing Broadway și Notting Hill Gate.

Stațiile Covent Garden, Leicester Square, Mile End, Woodford, Leytonstone și White City vor fi, de asemenea, mai aglomerate.

Alte linii rulează în mod normal, dar pot fi mai aglomerate decât de obicei, în special: Jubilee Line din Stratford și Circle, Hammersmith & City și Metropolitan din Liverpool Street.

London Overground, serviciile TfL Rail și DLR funcționează normal.

Serviciile feroviare care trec prin Ilford se așteaptă să fie extrem de aglomerate, iar următoarele stații vor fi mai aglomerate decât de obicei: Stratford, Liverpool Street, Ilford, Highams Park și Shepherd’s Bush.

În timpul grevei, funcționează autobuze suplimentare. Autobuzele ar putea fi de asemenea aglomerate, ceea ce înseamnă că trebuie să plecați din timp.

Un serviciu de transfer cu autobuzul funcționează la fiecare 10-20 de minute între Epping și Chingford, non-stop, oferind conexiuni cu serviciile London Overground.

Lasă un răspuns

Top