Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ajutam si noi o secunda dureaza sa distribuim, O mamă din Galaţi îşi caută disperată fiica dispărută în mod misterios: ‘Ajutaţi-mă să o găsesc’

Ajutam si noi o secunda dureaza sa distribuim, O mamă din Galaţi îşi caută disperată fiica dispărută în mod misterios: ‘Ajutaţi-mă să o găsesc’

O mamă din Galaţi îşi caută disperată fiica dispărută în mod misterios: ‘Ajutaţi-mă să o găsesc’ © Observator

O mamă din Galaţi îşi caută disperată fiica dispărută în mod misterios. Tânăra în vârstă de 17 ani a plecat de acasă, spunându-i mamei că merge în oraş să mănânce, iar apoi a dispărut fără urmă.

Mama a povestit, pentru Observator.TV, că fiica sa, în vârstă de 17 ani, a plecat de acasă duminică după-amiază şi apoi nu a mai răspuns la telefon.

„A plecat de acasă, spunându-mi că merge să mănânce pizza, şi apoi nu a mai dat niciun semn. Am încercat să o sun, însă nu a mai răspuns la telefon. Nu ne-am certat, nu ştiu unde ar putea fi”, a declarat femeia.

Potrivit mamei, fiica ei, Simona Elena Bucuţă, suferă de probleme psihice şi chiar a încercat să o interneze într-un spital, însă a fost refuzată.

„Imediat cum am văzut că nu mai răspunde la telefon, am mers la Poliţie şi am reclamat dispariţia”, a mai precizat femeia din Galaţi.

Drept urmare, Simona Elena a fost dată în urmărire naţională.

Toţi cei care au informaţii despre tânăra de 17 ani sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Top