Esti aici
Acasa > Evenimente > A murit pe stradă, la scurt timp după externarea dintr-un spital din Bârlad. Rudele cer explicaţii

A murit pe stradă, la scurt timp după externarea dintr-un spital din Bârlad. Rudele cer explicaţii

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din Bârlad a murit pe stradă, la scurt timp după ce a fost externat din spital. Bătrânul suferea de mai mulţi ani de o afecţiune la plămâni, iar ultima dată fusese internat pentru cinci zile.

Medicii susţin că au hotărât cu familia pacientului să îi cheme un taxi pentru a ajunge acasă. Odată ajuns, când a încercat să coboare din maşină, bătrânul s-a prăbuşit în faţa blocului. Familia bărbatului a chemat imediat ambulanţa, însă a fost prea târziu.

Citeste si: Horoscop 16 iunie 2018. Bani, dragoste nouă şi un destin surprinzător
Bătrânul suferea de o afecţiune cronică la plămâni. A fost internat la Spitalul de Urgenţă Bârlad pe 10 iunie. Joi, familia pacientului a fost anunţată de medici că acesta urmează să fie externat dimineaţă şi au convenit să îi cheme un taxi pentru a ajunge acasă.

Spitalul se află la doar 200 de metri de locuinţa bărbatului. Bătrânul a coborât din maşină, moment în care s-a prăbuşit pe trotuar, în faţa soţiei care îl aştepta.

Martorii la tragicul incident au sunat imediat la ambulanţă, însă, în ciuda maneverelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Rudele victimei spun că intenţionează să ceară explicaţii medicilor care l-au avut în grijă pe bătran şi să depună o plângere, după ce îl vor inmormânta.

În acest caz, oamenii legii au deshis deja un dosar penal de moarte suspectă.

Lasă un răspuns

Top