Esti aici
Acasa > Evenimente > A murit cunoscutul realizator de radio și televiziune Andrei Gheorghe

A murit cunoscutul realizator de radio și televiziune Andrei Gheorghe

Apelul venit în jurul orei 22 : 25, în noaptea zilei de 19 martie 2018, la 112, a făcut ca ambulanța să se deplaseze la locuința din Voluntari a fostului om de radio și televiziune.

Conform celor de la Stiripesurse.ro, Andrei Gheorghe a fost găsit decedat în baie.

O persoană care avea grijă de apartamentul jurnalistului a descoperit trupul neînsuflețit al acestuia și a sunat la 112 . Medicii sosiți la locuința din Voluntari nu au putut decât să constate decesul.

Andrei Gheorghe s-a născut în Rusia având tatăl originar din România și mama fiind rusoaică. Tatăl lui Andrei Gheorghe a studiat la școala de aviație din Lipetk, Rusia, iar mama sa, era chiar fiica comandantului școlii de aviație.

Andrei Gheorghe, avea 56 de ani. El absolvise Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București și devense unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România.
Omul de radio Andrei Gheorghe între 1991 și 1993, a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer”; „13-14”), și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Între 2002 și 2003, Andrei Gheorghe a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și a reluat emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21 și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total. Andrei Gheorghe a realizat filme documentare, de scurt și lung metraj și a avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavraș, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) . El a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil.

În anul 2004 a fost consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV, post cu care a încheiat colaborarea în mai 2008.
A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”.

În data de 16 martie 2009 a revenit în trustul Realitatea-Cațavencu, unde a fost realizatorul emisiunii „Cu Gheorghe și Mihaiu” de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show românesc difuzat la postul TV Kanal D: „Rătăciti în Panama”.

În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat funcția de consilier al ministrului finanțelor, Sebastian Vlădescu, ca responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post până în data de 26 februarie 2010, când Ministerul Finanțelor a încetat relațiile contractuale cu el.

A realizat emisiunea ”Clubul de poker” la postul Prima TV în România (septembrie-decembrie 2010) și „Salutare Națiune” pe canalul Prime în Republica Moldova (Chișinău) (2010-2011). În cursul anului 2012 a realizat la postul The Money Channel emisiunea-interviu”Oameni și oameni”.

Dumnezeu sa-l odihnească!

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top